Malestar pel cost i la celebració inaugural d'una plaça que simbolitza un fiasco

La ciutadania no acaba d'entendre que els dirigents 'vinguin' l'adobdament de l'espai que havia d'ocupar 'The Cloud' com si fos una gran consecució

Comentaris

-
-

Dirigents de formacions polítiques a l'oposició o ciutadans de diversa índole han mostrat la seva estupefacció i el seu malestar pel que tant el comú d'Andorra la Vella com, sobretot, Andorra Telecom i especialment el Govern intenten 'vendre' com una gran consecució, un gran assoliment: la nova plaça o parc dur, depèn qui s'hi refereix, que s'ha arranjat en l'espai que havia ocupat l'edifici de l'operadora telefònica i que es va enderrocar per alçar-hi el controvertit i desestimat 'The Cloud'.

Tant a les xarxes socials com consulsades per l'Altaveu, diverses persones han lamentat que els governants -per exemple, el ministre de Finances i portaveu de l'executiu, Jordi Cinca, a través d'una piulada- puguin lloar l'espai que queda al redós de l'avinguda Meritxell i els carrers de la Borda i Riberaygua com si es tractés d'una gran obra o, almenys, un nou indret per al gaudi dels ciutadans. Recorden que fins a darrera hora Andorra Telecom i el Govern van estar fent mans i mànigues per alçar-hi un edifici que des del minut zero va estar més que qüestionat. I finalment es va haver de descartar per inassumible.

D'aquí que, ara, es vulgui fer creure que l'adobament a marxes forçades de l'espai és una gran cosa està indignant un sector de la població que no acaba d'entendre el sarcasme, ironia i hipocresia dels governants que, malgrat tot, i això des del propi Cinca al titular d'Ordenament, Jordi Torres, o alguns dirigents d'Andorra Telecom, continuen defensant que el millor per a la parapública és que en aquell indret i construeixi un immoble i en tregui un rendiment.

D'aquí, també, que es consideri més que exagerada una inversió de més de 250.000 euros per dur a terme les obres d'adequació de la plaça -els treballs encara falta completar-los amb una nova actuació a l'entorn. En principi, l'obra, la plaça del fiasco, és provisional, malgrat que també hi ha la sensació que vist com han anat les coses, la provisionalitat es pot allargar durant uns quants anys.

-

Relacionat

La plaça que ‘substitueix’ el ‘The Cloud’ ja està gairebé llesta

Comentaris (2)

Trending