La plaça que ‘substitueix’ el ‘The Cloud’ ja està gairebé llesta

L’espai s’està acabant d’adequar i en breu serà ja accessible per als ciutadans, que en podran gaudir fins que no es decideixi el recanvi definitiu del descartat edifici singular

Comentaris

-
-
La plaça on hi havia hagut l’edifici comercial d’Andorra Telecom i on estava prevista la construcció del ‘The Cloud’ ja pren forma. De fet, s’estan acabant de polir els detalls per obrir-la ja al públic. És un adobament relativament senzill de l’espai amb les lletres que composen el nom d’Andorra inscrites en la part baixa de l’edifici tècnic de telecomunicacions que s’ha hagut de mantenir en peu a la zona.

L’arranjament de l’espai on havia d’anar el singular edifici, en la confluència de l’avinguda Meritxell i els carrers Riberaygua i de la Borda, és en principi provisional en el temps. Però tot i això pot ser que el format que s’està acabant d’adequar hagi de perdurar una bona temporada atès que no està gens clar que s’acabarà fent en aquesta parcel·la. 

El Govern és partidari de construir probablement en un edifici, encara que no sigui de les dimensions arquitectòniques de ‘The Cloud’, i treure-hi un rendiment important, atès que el solar en qüestió és, probablement, el principal actiu immoble d’Andorra Telecom. No serà, però, fins la propera legislatura que s’estudiarà amb fermesa un recanvi clar per al ‘The Cloud’. Mentrestant, hi lluirà la plaça les obres de la qual estan apunt d’acabar.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending