L’atropellament d’una vianant obliga a tallar l’avinguda Consell d’Europa

La dona ferida ha estat conscient en tot moment i el conductor del cotxe implicat ha donat negatiu en el control d’alcoholèmia

Comentaris

-
-
Una vianant ha resultat ferit -l’abast de les lesions encara no se sap, però la dona ha estat conscient en tot moment- a l’avinguda Consell d’Europa, a l’altura, pràcticament, del Pont de París i d’un cèntric hiper de la capital. L’atropellament ha obligat a tallar durant uns tres quarts d’hora el vial, fet que ha provocat notables retencions. De fet, la xarxa viària principal del país ha estat força carregada aquestes darreres hores.

L’atropellament ha succeït vers 2/4 de 7 de la tarda i s’hi han vist implicats, a banda de la vianant que ha resultat ferit, un vehicle Ford Focus matriculat al Principat, que hauria estat el que hauria envestit la ciutadana, que estava travessant el vial i caldrà veure amb quina cura ho feia. També hauria presenciat els fets el conductor d’un Nissan, gairebé sota del qual ha anat a parar l'atropellada. El conductor del cotxe que hauria protagonitzat l’accident hauria donat negatiu en el control d’alcoholèmia que s’ha dut a terme al mateix lloc dels fets.

Policia, ambulàncies, professionals del SUM i diversos agents de circulació han participat en les tasques per ocupar-se de la ferida, una dona resident de 39 anys, per esbrinar les causes del sinistre i per regular el trànsit en un moment d’alt volum de circulació pel centre del país. Poc després de les set de la tarda els equips de salvament han deixat el lloc dels fets per portar l’atropellada cap al centre hospitalari. La dona inicialment es queixava d'un braç i una cama.

Comentaris

Trending