Afers Socials lloga dos pisos per als infants i joves de la Gavernera

Els contractes tindran una durada de cinc anys i en els habitatges hi viuran entre quatre i cinc membres del CAI tutelats pel Govern

Comentaris

El Centre d'Acolliment d'Infants la Gavernera
El Centre d'Acolliment d'Infants la Gavernera
El Consell de Minstres ha aprovat, aquest dimecres, llogar dos pisos a Escaldes-Engordany amb la finalitat que hi puguin residir alguns dels infants i joves del Centre d’Acolliment d’Infants i Joves (CAI) de la Gavernera. La mesura d’Afers Socials forma part del nou model d’atenció a la infància que vol potenciar els recursos de proximitat i més comunitaris.
 

Els dos contractes d’arrendament entraran en vigor a partir del mes vinent de gener i tindran una durada de cinc anys. En aquests habitatges hi viuran entre quatre i cinc infants o joves tutelats pel Goven, que tal com afirma la institució pública “podran viure més integrats en la comunitat” i així es permetrà “als infants compartir les activitats del seu dia a dia de forma més inclusiva”.

Per altra banda, el nou model també afavorirà que els infants que resideixin en pisos tinguin uns educadors i referents assignats de manera fixa. I a més, també s’ha manifestat, que en cas que sigui necessari per als infants que visquin en aquests pisos, és comptarà amb el suport del personal de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

Etiquetes

Comentaris

Trending