El tanatori nacional costarà tres milions d’euros i estarà construït a principi del 2020

El Govern ha aprovat aquest dimecres l’adjudicació de les obres, que es faran al costat de la capella de la clínica Meritxell i que duraran tretze mesos, a l’empresa Pidasa

Comentaris

-
-
El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres tant l’adjudicació de les obres de construcció del futur tanatori nacional, que s’ha d’alçar al costat de la capella de la clínica de Meritxell, com els treballs de control de qualitat. Tot plegat pràcticament tres milions d’euros. La previsió és que les obres s’allarguin durant tretze mesos. Això vol dir que a principi del 2020 hauria d’estar llest el nou equipament.

L’adjudicació mitjançant concurs nacional ha recaigut en l’empresa Pidasa Serveis per un import de 2.905.276,88 euros. Els treballs de control de qualitat d’aquestes obres les assumirà Pirineu, Inspecció i Control per un import de 42.962,04 euros. El projecte que es construirà és l’anomenat ‘Adéu’ de l'arquitecte Josep Travé, que va ser el guanyador del concurs d'idees convocat a tal efecte. La superfície total construïda serà de 1.372 m2. També es preveu la creació d'una petita plaça pública.

El nou equipament, que també inclourà les sales de vetlla comunals d’Escaldes estarà ubicat entre els carrers dels Escalls i Falgueró, es realitzarà en base al conveni de col·laboració signat el passat el 9 d’octubre de 2017 entre el ministeri d’Ordenament Territorial i el comú escaldenc. L’acord estipula que el Govern sufragarà les despeses corresponents a la realització dels fonaments i la planta soterrània, mentre que el comú d'Escaldes-Engordany assumirà el cost de construcció de les plantes baixa i primera que acolliran les sales de vetlla.

Etiquetes

Comentaris

Trending