L’etapa andorrana de la Vuelta tindrà un tram sobre terra a Les Pardines

La principal novetat és que per primera vegada hi haurà una etapa d’”sterrato” durant quatre quilòmetres per tal de “de donar emoció”

Comentaris

Presentació en prímicia de l'etapa andorrana de la Vuelta
Presentació en prímicia de l'etapa andorrana de la Vuelta
Andorra Turisme ha anunciat en prímicia aquest dilluns al matí, davant de l'església de Sant Miquel d'Engolasters, com serà el final de l’etapa andorrana. El ministre de Turisme, Francesc Camp, equipat per l'ocasió, ha confirmat que la ronda espanyola torna de nou al Principat i la principal novetat és que per primera vegada a la propera edició de Vuelta hi haurà un tram d’”sterrato”, és a dir, una part de l’etapa andorrana transcorrerà sobre terra. 

En aquest cas, aquest tram serà d’uns quatre quilòmetres de Les Pardines i el llac d´Engolasters, i tal com s’ha explicat es tracta d’un “al·licient més per donar emoció i posar a provar els ciclistes que hi prenen part”. Una novetat que s’ha sumat també, a què en aquesta edició de la Vuelta pujarà per primer cop fins a Engolasters, després d’haver d'ascendir La Comella i amb final d’etapa als Cortals d’Encamp.

Andorra acollirà la Vuelta el segon diumenge de la competició, és a dir, que tindrà lloc el diumenge 1 de setembre. La voluntat de la pròxima edició “és oferir de nou un gran espectacle al públic assistent i també, donar a conèixer el país a través de la retransmissió en directe per televisió”.

La presentació de l’acolliment del país de la Vuelta l’ha donat a conèixer Camp, acompanyat del president de la Federació Andorrana de Ciclisme, Gerard Riart; de l'exciclista professional i resident al país Joaquim “Purito” Rodríguez i del pilot de motos i aficionat al cicle, Aleix Espargaró. La Vuelta, però, no ha desvetllat les seves etapes i recorreguts i no ho farà fins aquest dimecres en una presentació a Alacant. 

Comentaris

Trending