Successos

Empresonat un empresari acusat d’abusar de personal 

L’home hauria presumptament forçat algunes dependentes i components del servei domèstic a mantenir relacions sota coacció

T. S.

Un empresari del Principat està empresonat de manera preventiva acusat d’abusar sexualment d’algunes dependentes i integrants del servei domèstic familiar. El cas es manté sota una estricta discreció i confidencialitat. L’home no seria la primera vegada que té ‘problemes’ de la mateixa naturalesa encara que mai no haurien arribat al nivell d’haver-lo de detenir. 

Segons les fonts consultades, l’home, d’uns 70 anys, hauria estat detingut a principi de setmana passada i la Batllia de guàrdia l’hauria processat i n’hauria decretat el seu empresonament. El cas s’hauria tractat per circuits que no serien els habituals, segons les fonts, que han explicat que fins i tot va ser traslladat al seu dia al centre penitenciari per membres dels grups especials d’intervenció de la policia per poder garantir millor la discreció de l’arrestat.

Les fonts consultades han assegurat que l’home suposadament hauria forçat empleades seves -no n’ha transcendit el nombre tot i que, segons ha pogut saber l’Altaveuno es descarta que treballadores que al seu dia van deixar la feina ara s’afegeixin a la causa- a mantenir relacions íntimes (no se n’ha detallat tampoc l’abast, però les fonts sempre han parlat d’abús i no pas d’agressió) sota coacció. Habitualment, segons els consultats, l’amenaça era perdre el lloc de treball. 

S’haurien vist afectades tant dependentes com personal de les tasques domèstiques de la llar. Sempre dones. Algunes de les fonts consultades han assegurat que en certs sectors era malauradament coneguda la debilitat de l’ara empresonat pel sexe femení, fins a extrems en algunes ocasions malaltissos. L’home residiria a la Massana, on té bona part dels establiments comercials, encara que també estaria vinculat a, almenys, una cèntrica botiga a l’eix comercial d’Escaldes. La gestió del dia a dia dels establiments ja no requeia, però, en ell, malgrat que sí que fes cap tot sovint a algunes de les botigues.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
andorra de pirates
6.

aquí a andorra els propietaris i riquets fan el que volen i nungu els diu res,com el sque abusen de les clausules dels lloguers abusan de la gent trevalladora i a sobre els donen la rao i l'abus a les feines pagant sous ridiculs i abusant dels trevalladors ,aixi va el país i el que mana no fa res, per que ell millonari com els que l'envolten, oja aun dia hi hagi justícia de veritat.

  • 9
  • 2
Merce
Lo que jo dic:segons cognom ni ens enterem siguesi portuhues espanyol o quelcom altre....segursment fa anys que hu feia aquet bon senyor....ja ere hora que fasint algo...asobre que trevalles..ningu tindrieque pasar x aquesta situacio...
En resposta a Merce
MNS
5.

I què més dona si és protuguès, espanyol o andorrà! La qüestió és que és un violador i no té cap dret a que protegeixin la seva identitat!!

  • 9
  • 1
Mery
4.

Condenna severa per aquets agressors sense escrúpols....tan de adults com de menors....han de tenir un càstig i si mes no privar-los d aquesta llibertat que ells en l seu moment han privat

  • 17
  • 5
SRA VILA
3.

Bona tarda ...lo que es muy penoso que no se diga el nombre del pedazo puerco.... a ver si ahora cuando lo veamos por La Massana se le cae la cara de verguenza.

  • 16
  • 6
Merce
Lo que jo dic:segons cognom ni ens enterem siguesi portuhues espanyol o quelcom altre....segursment fa anys que hu feia aquet bon senyor....ja ere hora que fasint algo...asobre que trevalles..ningu tindrieque pasar x aquesta situacio...
En resposta a Merce
Luis
2.

Bon senyor dieu??? Aixo es de un degenerat, ni té res de bó ni de senyor. Sort per ell que aquí la presó no és com altres llocs, si no es veuria en la mateixa situació que les dones que ha maltractat. Lo que passa a les valls es queda a les valls.

  • 9
  • 2

Comenta aquest article