La Unió Hotelera deixa de formar part de la Confederació empresarial

La patronal que agrupa establiments hotelers i de la restauració del Principat ha celebrat una assemblea extraordinària en què ha decidit fer efectiva la baixa el 31 de desembre

Comentaris

-
-
La Unió Hotelera d'Andorra (UHA) ha manifestat, aquest dimecres a la tarda, sortir de la Confederació Empresarial d'Andorra (CEA). La decisió s'ha pres en el marc d'una assemblea extraordinària de la UHA conjuntament amb els seus associats, els quals consideren que és excessiva la quota que aplica l'agrupació patronal.

En la reunió els membres de la UHA han decidit per una elevada majoria i amb una alta participació deixar de formar-ne part. Precisament, la patronal hotelera ja va demanar a mitjans del 2012 a la CEA que apliqués una reducció de la despesa i que així es reduís la quota que es fa abonar als confederats. Però les demandes no van servir per gran cosa. 

A més, la UHA també manifestava està preocupada per l'augment pressupostari de la CEA de cara al proper any, el qual comportaria un increment de les quotes. Per aquest 2018 havia estat de 8.469,75 euros. Finalment doncs, la Unió Hotelera, presidida per Carlos Ramos, ha pres la decisió, davant d'aquest escenari, d'acordar la baixa d'associat de la CEA que es farà efectiva el 31 de gener. Mentrestant treballa per poder trobar un nou encaix i amb la possibilitat que en un futur pugui tornar a formar part de la patronal empresarial. 

Etiquetes

Comentaris

Trending