L’empresa de Gerard Piqué estudia la viabilitat d’adquirir l’FC Andorra, que nega que hi hagi res tancat

Kosmos Global Holding, que també té entre els seus impulsors el màxim responsable de Rakuten, el patrocinador del Barça, està a l’expectativa que s’aprovi la llei de l’esport

Comentaris

-
-
L’empresa que presideix el jugador de l’FC Barcelona Gerard Piqué, Kosmos Global Holding, està estudiant la viabilitat d’adquirir l’FC Andorra i invertir-hi per dur-lo en poc temps en una categoria d’alt nivell en el futbol espanyol. L’anàlisi de l’operació està sobre la taula, segons que han confirmat diverses fonts, i ara mateix l’entorn del jugador i els experts que analitzen l’operació estan a l’expectativa de l’aprovació de la Llei de l’esport al Principat, que hauria de tenir lloc la setmana vinent. El club presidit per Albert Ferré ha assegurat que no hi ha res conclòs amb cap dels grups inversors amb els quals han mantingut o mantenen contactes.

RAC1 durant el cap de setmana va començar a avançar que Piqué estaria intentant concretar la idea d’invertir en un club de futbol. El periodista Gerard Romero, vinculat al Principat, per exemple, a través de les seves participacions al campus Nike, va acabar donant a entendre durant la retransmissió de l’Espanyol-Barça que Kosmos Holding s’hauria fixat en Andorra, un indret que tampoc no desagrada gens al central blaugrana que, a més a més, té una casa a la Cerdanya on hi fa estades.

El ‘Diari d’Andorra’ ha concretat aquest dimecres una mica més l’operació. A diferència del que publica el rotatiu andorrà, les fonts consultades han assegurat que l’operació no està tan avançada com s’ha insinuat i que, ara per ara, és una possibilitat que hi ha sobre la taula i que s’està estudiant. El que és evident és que l’eventual aterratge de la companyia presidida per Gerard Piqué a l’FC Andorra suposaria un gir de 180 graus per a l’entitat liderada actualment per Albert Ferré.

Les fonts consultades no han pogut donar, per ara, més detalls del projecte que tindria entre mans Piqué i el seu equip. Com a conseller del holding del jugador blaugrana, que està domiciliat a Barcelona i anteriorment s’anomenava Starcat Media Rights, també hi ha el president i director general de Rakuten, el japonès Hiroshi Mikitani, l’empresa que patrocina, justament, el Barça.

Davant l'interès que ha suscitat el possible aterratge de Piqué a l'FC Andorra, l'entitat andorrana ha emès un comunicat per informar que "ha tingut converses amb diversos grups inversors amb vista a assegurar el compliment dels seus objectius esportius i per millorar la situació econòmica del club" i assegura que "a data d'avui cap de les negociacions iniciades ha conclòs" alhora que "qualsevol acord a què es pugui arribar haurà de ser aprovat per l'assemblea dels socis del club"

Etiquetes

Comentaris

Trending