Apareix sa i estalvi el president del Pàdel Club Serradells i policia i mossos tanquen la intervenció

Eduard Magrinyà es presenta a la policia catalana a Barcelona i assegura que la seva marxa es voluntària i respon a raons personals

Comentaris

El vehicle amb que hauria marxat del país l'home, en una imatge parcial difosa inicialment per la família.
El vehicle amb que hauria marxat del país l'home, en una imatge parcial difosa inicialment per la família.
El president del Pàdel Club Serradells i conegut comercial Eduard Magrinyà ha aparegut sa i estalvi. L'home hauria estat localitzat a Barcelona i hauria informat els mossos d'esquadra, que com la policia andorrana tenien una alerta per desaparició activada, que la seva marxa del seu domicili habitual i del Principat era del tot voluntària i obeïa a raons estrictament personals. Davant d'aquesta situació els cossos de seguretat han donat per finalitzades les seves respectives intervencions.

La desaparició de Magrinyà, de 51 anys, hauria estat comunicada formalment a la policia aquest diumenge a les 11 de la nit per part de la seva família. Els germans haurien començat a difondre durant el dia d’avui per diversos canals fotografies tant del vehicle amb el qual es desplaçava habitualment el president del club de pàdel -de la casa Mercedes- i que tot indicava que és amb el que hauria marxat com del mateix desaparegut. Molt probablement fa hores que no és al Principat, una situació que hauria estat advertida tant a la policia andorrana com als mossos d’esquadra, als quals també s’hauria alertat.

La situació com va marxar l'home va neguitejar i preocupar de manera extrema la família, que una vegada ha tingut constància de la seva localització n'ha respectat els motius i també ha desactivat cap mesura de recerca demanant que no es difongui més que se l'estava cercant. Fonts del cos d'ordre del Principat han confirmat la localització en bones condicions de l'home igual com altres fonts han assegurat la ferma convicció de seguir el seu camí.

Comentaris

Trending