Societat

La moda dels patinets elèctrics: ja hi ha hagut dos accidents amb aquests ginys involucrats

Altaveu

Com més va, més persones es veuen circulant pels carrers del Principat, almenys per les parròquies centrals, amb patinets elèctrics. Ara per ara, i que tinguin controlats els agents de circulació comunals, ja hi ha hagut dos accidents en què s’han vist involucrats aquest tipus de ginys. I en tots dos casos, els usuaris dels patinets han estat els que n’han resultat més malparats, sense que els danys soferts hagin estat especialment greus.

No obstant això, els agents de circulació recomanen -i gairebé exigeixen- que els usuaris d’aquests ginys extremin d’allò més la prudència i la seguretat. I que respectin en tot moment la senyalització. En aquest sentit, les fonts consultades han lamentat que els usuaris de patinets tan bon punt es comportin com a vianants com que ho facin com a conductors de vehicles. No es descarta que s’incrementi el control i vigilància sobre aquests ginys per posar ordre i evitar ensurts majors que els soferts fins ara.

Comentaris

Anna
1.

Si vas amb el patinet (o la bici) a tota castanya, pretenent moure-t i com un vianant i circular exactament com si anessis a peu, te la fotràs o li faràs mal a algú. Les normes per circular són diferents: proposo a Govern fer una campanya informativa, a veure si tothom entén d'una vegada per on ha de circular, i com ho ha de fer.

  • 1
  • 2

Comenta aquest article