Societat

La finalització del pont col·lapsa les dues sortides del país, especialment pel riu Runer

Des de primera hora del matí que hi ha congestió a les carreteres producte del retorn a casa dels milers de turistes que han visitat el Principat aquests dies

Altaveu

L’objectiu d’evitar les retencions típiques al Principat els dies assenyalats ha portat centenars, potser milers de turistes, a avançar la seva sortida del país, el retorn als seus llocs d’origen. D’aquesta manera, i des de ben aviat, la congestió de les carreteres és notable. Especialment els punts més propers a les fronteres, sobretot, en aquest cas, les vies que porten cap a Espanya.

Vers el migdia, segons Mobilitat, hi havia dins del país uns nou quilòmetres de retenció en direcció a la frontera del riu Runer. La congestió comença a ser molt notable a partir de la Margineda i, amb posterioritat, i un cop passat el nucli de Sant Julià, el trànsit passa a ser molt lent, gairebé aturat. També en direcció cap a França, cap a la RN-22, hi ha tres quilòmetres de retenció. S’espera que la situació perduri durant bona part del dia.

Comentaris

És una vergonya
2.

Sembla mentida que siguem un país orientat al turisme i Sant Julià sigui el gran tap del país.

Acabeu les obres i doneu prioritat a l’entrada i sortida de vehicles, són lamentables aquestes situacions

  • 1
  • 0
La Perdiu
1.

Recordo temps on calia mes de 4 hores per anar del centre d'Andorra la Vella fins a la Mercedes... Això si que eren cues!

  • 5
  • 1

Comenta aquest article