Administració

Saboya fitxa un exalt directiu de MoraBanc per pilotar un projecte de fidelització de turistes

La incorporació de Fernando López com a càrrec de relació especial és fins al darrer dia de la legislatura en curs, tot i que la vinculació es podria reconduir, si les parts ho acorden, el mandat vinent

T. S.

El ministre d’Economia, Innovació i Competència, Gilbert Saboya, ha trobat en la seva anterior ‘casa’ la peça que li feia falta per tirar endavant un projecte que s’ha de traduir en una eina informàtica que ha de tenir com a repte fidelitzar al màxim els turistes que visiten el Principat. En la rectíssima final de legislatura, Saboya ha fitxat l’exdirector general adjunt de MoraBanc Fernando López com a càrrec de relació especial. El contracte a punt de signar és fins a final de legislatura, uns quatre mesos.

La incorporació de López, que fins al darrer dia de setembre va ser el màxim responsable de l’àrea de Relacions Institucionals de MoraBanc, entitat amb la qual va acordar una sortida pactada en forma de prejubilació, respon a la voluntat del ministeri liderat per Saboya, de comú acord amb el departament de Turisme i Comerç, de fer una tasca de coordinació de tota l’oferta que el Principat ofereix als visitants. Segons les fonts consultades, tot plegat ha de confluir en una aplicació informàtica que permeti guiar als turistes, fer el seguiment de la seva estada al Principat, proposar-los alternatives d’oci, recollir el seu grau de satisfacció i, posteriorment, mirar d’incentivar-los a tornar.

Saboya i López havien coincidit a MoraBanc, tots dos en tasques de direcció executiva, això sí, en àrees diferents. El fitxatge per part del ministeri s’ha gestat les darreres setmanes i formalment es tracta d’un càrrec de relació especial per a l’impuls d’una plataforma de fidelització PMO (project management office). La dedicació de la nova incorporació no haurà de ser total malgrat que l’executiu independent s’hauria agafat el repte amb molta il·lusió. L’aplicació resultant del projecte que s’ha d’elaborar seria de les primeres a nivell mundial que engloben l’oferta de tot un país. Moltes ciutats, però, tenen eines molt similars.

Més enllà de l’interès del projecte, algunes fonts s’han mostrat sorpreses que una incorporació d’aquesta mena es faci tant avançada la legislatura. De fet, pràcticament al final de la mateixa. El contracte que s’ha de firmar malgrat que ja està pactat i acordat arriba fins al darrer dia del mandat governamental. Seran uns quatre mesos en què el projecte ja hauria de veure un enorme impuls. En funció de la situació del treball i de la negociació de les parts, no es descarta que el mandat vinent, si el futur executiu ho considera adient, la vinculació es renovi.

Comentaris

Anna
5.

Alaaa, altre enxufat!!! No teniu vergonya, aquesta feina no l'han de fer els d'ANDORRA TURISME? El Sr. Burzaco, amb la fortuna que cobra? Què farà ara?

  • 1
  • 0
ramon
4.

Però aquesta tasca no l'ha de fer o no l'ha fet ja Andorra turisme? A part es viable fer una cosa així per a tot un país...

  • 2
  • 0
oscar
3.

Enhorabona Fernando!! Segur que faràs bona feina!

  • 0
  • 2
prou
2.

Aquests Srs.de DA,el que ha de fer es com a mìnim no tocar res mési per descomptat no signar cap contracte que duri més que el seu mandat es una vergonya el que está passant,aqui es on l'oposició ha de respondre amb duresa.Més que mai falta la llei de responsabiliat politica,JA N'HI HA PROU.

  • 12
  • 1
Presa de pel?
1.

"fidelitzar al màxim els turistes que visiten el Principat"
Aquesta frase acompanyada dels milers d'euros mensuals que cobrarà aquest càrrec de relació especial, ja sona a presa de pèl.
Com no doneb més de si i no saben per on tirar, doncs tiro els diners en tonteries i burrades vàries, mentre la societat andorrana viu amb salari de miseria a nivell preus de monaco. S' ha de fer fora aquesta gent d'una vegada.

  • 15
  • 1

Comenta aquest article