Els socialdemòcrates aposten per reconduir Naturlandia com un ecoparc

El PS creu que les reformes del vial de Sant Julià quedaran com un "nyap" i que s'hauria de fer de l'avinguda una zona més urbana

Comentaris

Pere López, Gerard Alís i Mari Carmen Sánchez, membres del PS
Pere López, Gerard Alís i Mari Carmen Sánchez, membres del PS
El Partit Socialdemòcrata (PS) s'ha reunit aquest dimarts al vespre amb una quarantena de veïns de Sant Julià de Lòria per abordar temes d'interès per a la parròquia com el projecte del vial i en l'àmbit nacional com la regulació de les activitats de muntanya o la potenciació del transport públic. Una de les qüestions més destacades va ser la del projecte de Naturlandia, on el partit veu necessari que es transformi en un parc que respecti l'entorn natural i que pugui ser un ecoparc.

En aquest sentit, el conseller general Gerard Alís va explicar que Naturlandia "es pot convertir en una porta d'accés al Madriu". Per la seva banda, Pere López va indicar que "cal fer-ho a poc a poc" perquè "al final la parròquia ha de tenir un pol d'atracció". En tot cas, els socialdemòcrates coincideix amb el fet que s'ha de posar una solució a la greu situació econòmica del parc, ja que el que no volen és que es tanqui directament la instal·lació i que els treballadors actuals perdin els seus llocs de treball.

El PS també va manifestar el "seu escepticisme amb la forma com el Govern demòcrata vol continuar el vial de Sant Julià", i Alís va alertar que el problema que hi ha no s'acabarà perquè "es farà un nyap que només farà que l'embús es traslladi més a baix". Per tant, la solució seria la "d'acabar amb tota la desviació però donant qualitat de vida i fent de Francesc Cairat una zona més urbana".

Comentaris

Trending