Equipaments

Posen a punt el nou aparcament exterior de l’antiga estació d’autobusos

Al final tant la titularitat com l’explotació i gestió de l’espai serà privada i garantirà aproximadament un centenar i mig de noves places

Altaveu

Els propietaris del terreny que fins fa poc mesos i durant molts anys havia estat ocupat per l’antiga estació d’autobusos han posat en marxa l’adequació de l’espai per tal de començar-lo a explotar com a aparcament horitzontal exterior. La voluntat de la propietat és tenir-lo en marxa tan aviat com sigui possible. I a ben segur abans no s’acabi l’any. Encara que el comú pretenia llogar l’espai i explotar-lo tot connectant-lo amb el pàrquing del Parc Central, al final serà una instal·lació totalment privada.

Tant l’accés com la sortida de l’aparcament es faran a la confluència del carrer Riberaygua i l’avinguda Tarragona, que és on estaran situades les barreres. L’espai permet crear un centenar llarg de places, pràcticament un centenar i mig. Hores d’ara ja s’està asfaltant la zona després que la propietat privada demanés al comú que li permetés accelerar els treballs. La corporació, conscient que la zona està mancada d’estacionament, hauria contribuït tant com està sent possible a accelerar l’adequació de l’espai.

Inicialment, el comú pretenia llogar l’espai i explotar l’aparcament. I s’havia arribat a anunciar, durant la primavera, que hi havia converses molt avançades amb la propietat perquè això fos possible. Al final, però, no hi va haver acord i la propietat va preferir assumir ella mateixa la gestió i explotació del nou pàrquing. S’havia analitzat la possibilitat de connectar l’espai que ara s’està habilitant amb el del Parc Central. Ara per ara, però, no és previst que aquesta circumstància acabi succeint.

Comentaris

makina
4.

el hecho de ser privado no quiere decir que los precios van a ser más caros porque al lado hay otro Parking haciendo la competencia y que durante la semana está medio vacio.
la ultima frase no tiene sentido, querer unificar dos parkings gestionados por empresas diferentes y que no mejora nada en absoluto.

  • 0
  • 0
Àngels
3.

Doncs jo me'n alegro de que s'hagi fet aquest parking, a l'avinguda Tarragona hi feia falta.

  • 0
  • 0
Pre-judicis no
2.

Abans d'especular amb el preu i parlar de boicots, millor esperar a veure quin és el preu. També hi ha gent al privat que es ètica i correcta. Menys prejudicis "perdiu" sup!

  • 0
  • 0
La Perdiu
1.

Com mes privat, mes car será... Llavors, per mi, boicot total.

  • 1
  • 5

Comenta aquest article