Posen a punt el nou aparcament exterior de l’antiga estació d’autobusos

Al final tant la titularitat com l’explotació i gestió de l’espai serà privada i garantirà aproximadament un centenar i mig de noves places

Comentaris

-
-
Els propietaris del terreny que fins fa poc mesos i durant molts anys havia estat ocupat per l’antiga estació d’autobusos han posat en marxa l’adequació de l’espai per tal de començar-lo a explotar com a aparcament horitzontal exterior. La voluntat de la propietat és tenir-lo en marxa tan aviat com sigui possible. I a ben segur abans no s’acabi l’any. Encara que el comú pretenia llogar l’espai i explotar-lo tot connectant-lo amb el pàrquing del Parc Central, al final serà una instal·lació totalment privada.

Tant l’accés com la sortida de l’aparcament es faran a la confluència del carrer Riberaygua i l’avinguda Tarragona, que és on estaran situades les barreres. L’espai permet crear un centenar llarg de places, pràcticament un centenar i mig. Hores d’ara ja s’està asfaltant la zona després que la propietat privada demanés al comú que li permetés accelerar els treballs. La corporació, conscient que la zona està mancada d’estacionament, hauria contribuït tant com està sent possible a accelerar l’adequació de l’espai.

Inicialment, el comú pretenia llogar l’espai i explotar l’aparcament. I s’havia arribat a anunciar, durant la primavera, que hi havia converses molt avançades amb la propietat perquè això fos possible. Al final, però, no hi va haver acord i la propietat va preferir assumir ella mateixa la gestió i explotació del nou pàrquing. S’havia analitzat la possibilitat de connectar l’espai que ara s’està habilitant amb el del Parc Central. Ara per ara, però, no és previst que aquesta circumstància acabi succeint.

Comentaris (4)

Trending