Detingudes tres persones a Canillo per una baralla al carrer

La policia també ha enxampat a un home de 49 anys que feia exhibicionisme a Santa Coloma

Comentaris

-
-
Els agents de la policia van detenir aquest diumenge, 2 de desembre, a tres persones: una dona i dos homes no residents de 25, 24 i 31 anys respectivament. Els autors dels fets s'estaven barallant a la via pública, a Canillo, i agredien a una altra persona. Un cop la policia va intervenir en aquesta discussió, la dona va continuar injuriant i amenaçant tant a la persona perjudicada en l'enrenou com als efectius policials.

D'aquesta manera, els detinguts són presumptes autors d'un delicte de lesions. Mentre que la noia també ho és d'un delicte d'injúries, amenaces i resistència greu als funcionaris de la policia mentre exercien les seves funcions. Aquest incident forma part del balanç de detencions efectuades durant la setmana del 26 de novembre al 2 de desembre que publica la policia.

El document també mostra la detenció d'un home resident de 49 anys, dimarts passat, com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual. El detingut, s'hauria mostrat a la via pública de Santa Coloma davant de menors i majors d'edat i va ser arrestat pels agents de la policia per fer exhibicionisme.

En aquesta línia de detencions, els agents van arrestar un home resident de 39 anys, com a presumpte autor d'un delicte de lesions, tinença i port il·legal d'arma. La policia va requerir el passat dimecres, 28 de novembre, l'home en un domicili particular d'Ordino per una agressió entre familiars, fent ús d'un esprai d'autodefensa de pebre contra la seva germana i nebot. Entrada la matinada, va ser controlat i detingut a Andorra la Vella.

Com a altres delictes, el cos de la policia també va detenir a una dona no resident de 35 anys, com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat i el tràfic jurídic. La persona en qüestió va presentar al Servei d'Immigració una sol·licitud per l'obtenció d'una autorització d'immigració de residència i treball per a la temporada d'hivern. Però, el servei va detectar que el certificat laboral que annexava del seu país d'origen era inautèntic, motiu pel qual va ser detinguda.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending