La policia deté a sis homes que obrien vehicles per emportar-se objectes

Els agents van aconseguir controlar als autors dels fets, que es dedicaven a intentar accedir als cotxes aparcats al Pas de la Casa amb les mans i fent ús d'aparells electrònics

Comentaris

-
-

Els agents de la policia van poder detenir entre aquest passat dissabte i diumenge, 1 i 2 de desembre, a sis persones – homes no residents d'edat compresa entre els 30 i 41 anys – que es dedicaven a intentar obrir les portes de diversos vehicles estacionats al Pas de la Casa amb les mans i també fent ús d'uns aparells electrònics. La finalitat amb la qual volien accedir als cotxes era poder sostreure objectes que hi havia dins d'aquests.

Gràcies a la descripció d'aquests sis homes per part de persones particulars, la policia els va poder controlar i detenir com a presumptes autors d’un delicte patrimonial d’apoderament. Tot seguit, els agents van procedir a escorcollar els turismes dels implicats en els fets, i van decomissar tres comandaments a distància, un aparell receptor i una bossa de mà folrada que servia per efectuar sostraccions de mercaderia en establiments comercials.

Comentaris

Trending