Administració

El comú de Canillo convenç el número 2 dels urbans perquè dirigeixi el servei de circulació

El comandament que estava per sota de l’home condemnat per quedar-se diners de les sancions havia aconseguit una plaça de policia a la qual acabarà renunciant

ARXIU
| ARXIU

T. S.

Qui fins ara era número dos del servei de circulació del comú de Canillo acabarà assumint la direcció del departament després de la sortida del cap de servei arran de la condemna judicial soferta per quedar-se diners procedents de les sancions que imposaven els agents canillencs. Els responsables de la corporació han aconseguit convèncer el comandament que tenia al seu darrere l’ara condemnat que continuï al comú. L’oficial havia aconseguit una plaça de policia i preveia inicialment incorporar-se al seu nou lloc de treball a principi d’any.

Encara que no han transcendit les condicions, sí que les diverses fonts consultades han assegurat que el número 2 del servei finalment declinarà incoporar-se a la nova plaça de policia, en formació, i continuarà ara com a màxim responsable del servei de circulació de Canillo amb garanties absolutes, en principi, que quan es formalitzi via edicte el lloc de treball de cap de servei, tal i com marca la llei específica que regula aquest cos a nivell de tots les parròquies del país, ell serà el triat. També el salari serà superior al que percebria de policia.

El comú canillenc es trobava amb un problema força important d’organització del servei a les portes de l’inici d’una de les temporades més àlgides quant a feina. L’arribada del mal temps -que sempre dificulta la circulació per molt preparats que vagin els conductors- més la suma de la presència de molts més turistes que en altres èpoques de l’any fan dels propers mesos el període més complex de tot l’any. El comú havia de resoldre també la situació de forma ràpida vist que s’estava generant un important neguit entre la plantilla, de les més petites del país.

La voluntat comunal és poder disposar aquest hivern d’un parell d’agents més, encara que sigui de manera eventual. I, amb posterioritat, treure una plaça o dues fixes via edicte. L’hivern permetrà acabar de veure les necessitats i saber quants llocs de feina calen i quants, a més a més, són assumibles. El fins ara cap del servei era una persona de l’estreta confiança de l’actual corporació i en cap cas tenia ningú formant-se com a comandament. 

De fet, tant el cap recentment condemnat per l’apropiació indeguda com qui ara assumirà aquestes funcions eren les dues persones, a Canillo, que tenien, o tenen, el reconeixement dels companys d’altres parròquies com a formadors. D’aquesta manera, ells mateixos estaven habilitats per formar nous companys que s’incorporessin al servei canillenc.

Comentaris

Mari
Que dieu que a sigut convençut si ell ja ho tenia més que decidit que renunciaria a la policia ell ja te el lloc de feina que desitjava, si us plau no inventeu i contrasteu la informació per publicar les coses, es vergunyos com inventeu les dades. I el que s‘hauria de fer es un edicte intern i.no regalar-ho, per que tots els.urbanos tenen dret a poder accedir aquest càrrec.
En resposta a Mari
Pere
4.

Un edicte intern, extern, i amb totes les garanties. Res de fer les coses a dit; perquè tu, perquè jo i perquè aquí mano jo!. Per manar, s'ha de tenir seny i capacitat, que després passe el que passe...

  • 5
  • 2
Mari
3.

Que dieu que a sigut convençut si ell ja ho tenia més que decidit que renunciaria a la policia ell ja te el lloc de feina que desitjava, si us plau no inventeu i contrasteu la informació per publicar les coses, es vergunyos com inventeu les dades. I el que s‘hauria de fer es un edicte intern i.no regalar-ho, per que tots els.urbanos tenen dret a poder accedir aquest càrrec.

  • 7
  • 5
La Perdiu
2.
Voleu dir que cal un "jefe"? Tanta gent hi ha a circulació a Canillo? Que ho porti directament la secretària del Consol per la feina que hi ha d'haver. Serà mes barat!
  • 2
  • 9
Pere
1.

¡De Guatamala a Guatapeor y tiro porque me toca!!!.
El que cal són proves psicotècniques, psicològiques, i revisar "algun" coeficient intelectual.

  • 3
  • 8

Comenta aquest article