Pintat es mostra “predisposat” a encapçalar una nova plataforma de caràcter nacional

L’actual conseller general president del grup parlamentari mixt assegura que el projecte que impulsa amb els companys s’hauria de començar a visualitzar a mitjan gener

Comentaris

Josep Pintat durant l'entrevista 'La Rèplica'.
Josep Pintat durant l'entrevista 'La Rèplica'.
El conseller general i president del grup parlamentari mixt, alhora que líder d’Unió Laurediana (UL), Josep Pintat, està “predisposat” a encapçalar el projecte polític conegut com a tercera via, que voldria que fos “una plataforma àmplia” que pogués formalitzar una llista nacional i quatre o cinc candidatures territorials que hi estiguessin associades.

Pintat ha assegurat en declaracions al programa ‘La Rèplica’ d’Andorra Televisió que disposa del suport de la resta de parlamentaris d’UL i dels independents de la Massana per encapçalar “un posicionament diferent” dels que hi ha actualment estructurats com a formacions polítiques. I ha explicat que ell en primera persona ha fet les “reflexions personals, familiars i polítiques” necessàries i està “predisposat” a liderar “un projecte de caire nacional”.

El polític lauredià ha assegurat que a mitjan gener serà el moment de començar a visualitzar el resultat dels múltiples contactes que s’han anat realitzant. I ha reconegut, per exemple, que ha mantingut contactes amb responsables del grup d’opinió Virtus Unita. Les trobades haurien servit per intercanviar parers i visions sense que s’hagués arribat a cap acord concret, com, de moment, no hi ha un acord tancat amb res ni ningú. Això sí, Pintat té clar que el seu projecte s’ha de centrar en persones i no en estructures de partit.

Finalment, i en relació a les sensacions que rep en el moment que es troba amb ciutadans de diverses parròquies per exposar-los la seva intenció d’impulsar una nova plataforma nacional, Pintat ha afirmat que “estem notant que hi ha preocupació” perquè la “crisi” perdura i perquè s’han dut a terme molts canvis i moltes transformacions a molts nivells però “no funcionen. No es veuen els resultats que s’haurien de veure”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending