Matalassos, el producte més buscat entre els temporers

Els treballadors que vénen a fer la temporada al Principat busquen mobiliari de tot tipus per poder adequar els seus pisos

Comentaris

-
-

L'inici de la temporada d'esquí 2018-2019 és a tocar, les pistes d'Ordino Arcalís obren les seves portes aquest dijous i la resta d'estacions del país ho faran aquest dissabte, 1 de desembre. Els temporers tornen al país per treballar. Enguany, el problema dels elevats preus dels habitatges els ha tocat de ple, però també veuen una altra dificultat afegida: buscar mobiliari per poder viure en un pis en condicions i, sens dubte els matalassos s'han convertit en el producte que més busquen.

A través de les xarxes socials i dels grups que comparteixen els temporers es reflecteix la preocupació que tenen per poder condicionar els seus habitatges. Entre ells mateixos col·laboren per localitzar mobles que es deixen al carrer perquè els puguin agafar i això no els hi comporti cap despesa. En altres ocasions també demanen comprar mobiliari de segona mà a un preu econòmic. El mobiliari que es busca és divers com ara cadires, butaques, sofàs, somiers i els matalassos són la peça estrella que més reclamen els temporers per a poder dormir en bones condicions.

Prèvia aquesta dificultat també han hagut de passar per una recerca constant de pisos i així poder trobar un habitatge que es puguin permetre. Tenint en compte que en moltes situacions el seu sou no s'enfila més enllà dels 1.200 euros, no els queda altra alternativa que compartir pis i buscar els mobles, ja que en la majoria de casos, els habitatges es lloguen sense moblar. D'aquesta manera, sigui com sigui, el seu objectiu és estalviar-se al màxim les despeses possibles.

Comentaris

Trending