Estacions

Ordino Arcalís obre la temporada aquest dijous

De moment, es podrà esquiar a les pistes del sector de la Coma, així com a la zona de l'Hortell fins a la base de l'estació

Altaveu

L'estació Vallnord Ordino Arcalís inaugura la temporada d'esquí aquest dijous, 29 de novembre. Les baixes temperatures i les darreres nevades han permès que l'estació ordinenca pugui avançar dos dies l'obertura de les seves instal·lacions. L'equip tècnic ha valorat les condicions de la neu i ha conclòs que una part important de l'estació té les condicions òptimes per poder esquiar, i d'aquesta manera pot garantir la seguretat de les pistes.

Els equips de l'estació estan treballant en el condicionament dels traçats, l'abalisament i la posada a punt dels serveis. Ordino Arcalís també concretarà, durant les pròximes hores, les pistes i els remuntadors que s'obriran. D'inici, per encetar la temporada, s'obriran diverses pistes que connecten el sector de la Coma fins a la base de l'estació de l'Hortell.

Es podrà esquiar a Ordino Arcalís amb el forfet de temporada de Vallnord, amb el d'Ski Andorra i amb el de Grandvalira, previ pagament del suplement de 90 euros en el cas dels adults i de 25 euros en el cas dels infants. Pel que fa als forfets de dia, es poden adquirir de forma online i també a les taquilles de l'estació. A més, també es pot utilitzar el forfet de més de dos o més dies Vallnord, i el multidia Ski Andorra, així com amb el forfet extraescolar d'Andorra, que ja es pot comprar al web d'Ski Andorra.

 

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Principiu i fi
2.

A l'inici el primer consolat va engegar l'estació fent mans i mànigues per tirar-la endavant fins i tot al final d'aquest primer consolat d'Arcalis hi havia 200 milions de Pta.de caixa,els consols vinents van tirar massa de la mamella,l'anterior comú la va arruinar i aquest ùltim se l'ha polit.Final.

  • 0
  • 0
Sort a SAETDE
1.

El principi de la fi de "El Dorado"les males administracions comunals ens han portat on ens mereixem,els ordinencs ens hauriem d'amagar de vergonya no hem sabut gestionar ni una estació d'esqui,l'anterior comú li dona l'estocada definitiva.No cal ja explicar res més.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article