Enxampat un home quan entrava 142 grams d'haixix al país

Un gos ensinistrat va marcar que la droga es trobava dins de la motxilla del detingut, que accedia al Principat amb un autobús per la frontera del riu Runer

Comentaris

-
-
Un home no resident al Principat de 27 anys va ser enxampat dimarts a la tarda per la policia. Gràcies a l'ajuda d'un gos ensinistrat van poder descobrir que l'home portava 142 grams d'haixix dins de la seva motxilla. L'home accedia al país per la frontera del Riu Runer amb un autobús de línia regular.

La detenció es va produir a dos quarts d'onze del matí de dimarts. Els agents del punt fronterer hispano-andorrà van aturar una línia regular d'autobús amb l'objectiu de procedir a fer el control d'entrada al país dels passatges i equipatges. Ajudats d'un gos ensinistrat, en la detecció d'estupefaents, que va marcar amb insistència una motxilla així com el seu propietari, els agents van procedir a escorcollar l'home i van descobrir que en l'interior de la bossa hi duia 142 grams d'haixix.

En la línia dels delictes contra la salut pública, tres persones més van ser enxampades accedint al país amb droga també com a passatgers d'un autobús de línia regular. En tots casos, es tracta de persones no residents. Dijous al migdia la policia va detenir un home i una dona de 24 i 27 anys per portar dues pastilles d'amfetamina i 4,4 grams d'haixix, i divendres vers la una del migdia també va ser detingut un home de 39 anys que duia 0,6 grams d'èxtasis

Aquestes fets es mostren al balanç de detencions efectuades pel cos policial durant la setmana del 19 al 25 de novembre, entre les quals també es destaca la d'un un home no resident de 39 anys que va ser enxampat per portar tenir en possessió 5,7 grams de cocaïna. Els fets es van produir quan entrava al Principat per la frontera del riu Runer amb el seu vehicle particular. 

 

Comentaris

Trending