Lladres del tabac i aprenents de fugitiu

Dues persones són detingudes -en circumstàncies diferents - per robar tabac i voler-se escapolir dels fets, malgrat no aconseguir-ho

Comentaris

-
-
Durant la setmana passada el cos de policia s'ha trobat amb dos casos diferents però units per una actuació molt semblant: sostreure paquets de tabac i donar-se a l'escàpol. La primera detenció va ser la d'un home a Escaldes que va robar dos paquets i un cop havia estat detingut va fugir dels agents. El segon cas va ser el Pas de la Casa, on un home va ser enxampat furtant tabac i quan els empleats el van interceptar va amenaçar-los amb una navalla i va fugir.

El passat dilluns, a primera hora de la tarda, un home resident de 26 anys va ser detingut per un delicte de resistència i desobediència greu a funcionaris de policia quan aquests estaven fent les seves funcions. El resident havia sostret dos paquets de tabac d'un centre comercial d'Escaldes-Engordany i va mostrar un comportament despectiu cap als treballadors de l'establiment i al cos policial. Fet pel qual, va ser detingut i traslladat a les dependències policials, però va aconseguir escapar-se dels agents, i finalment va ser controlat i detingut.

La mateixa causa dels fets va ser objecte de detenció d'un altre home, aquest diumenge al migdia, al Pas de la Casa. En aquest cas, es tracta d'un no resident de 35 anys, que presumptament hauria comès un delicte contra la llibertat i la seguretat col·lectiva. La persona en qüestió va furtar d'un establiment tabac i va ser interceptat pels empleats, a qui els va amenaçar amb una navalla i va escapolir-se. En aquesta situació, l'autor dels fets tampoc va aconseguir sortir-se amb la seva i va ser detingut per la policia.

Comentaris

Trending