La Generalitat aspira a ser un executiu “amb naturalitat i sense límits” com l’andorrà

La consellera catalana de Cultura, Laura Borràs, ha participat en l’acte de lliurament dels Premis Internacionals Ramon Llull que s’ha celebrat a l’Auditori nacional, a Ordino

Comentaris

La consellera Laura Borràs durant el seu discurs a Ordino.
La consellera Laura Borràs durant el seu discurs a Ordino.
La consellera de Cultura del govern català, Laura Borràs, ha assegurat aquest migdia a Ordino que Catalunya aspira a tenir un executiu “amb naturalitat i sense límits” com el d’Andorra. Borràs, dona de lletres i que s’està fent molt popular per piular cada nit, abans d’anar a dormir un poema o alguns versos, ha fet aquestes manifestacions durant el seu discurs inaugural dels Premis Internacionals Ramon Llull, que s’han celebrat a l’Auditori nacional.

Borràs ha recordat que l’any passat, a l’acte dut a terme a Ordino no hi va haver cap representant de la Generalitat degut a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola. La consellera catalana ha criticat els estats que “aïllen, discriminen i aixequen barreres” entre els seus ciutadans, unes barreres que són més fortes que les fronteres, segons que ha considerat. 

La política catalana, que potser no està al cas de temes com la penalització de l’avortament o pressions que diverses institucions polítiques fan al poder judicial al Principat, ha considerat que la més terrible de les barreres és la que imposa “les reixes d’una presó” a persones que pacíficament i democràticament han aixecat la veu per reclamar justícia.

Etiquetes

Comentaris

Trending