Sanció màxima per a dos caçadors que disparaven de nit en una zona de seguretat

Les dues persones estaven infringint la llei de caça i s'enfronten a una sanció de 3.000 euros i tres anys de retirada de llicència

Comentaris

-
-

El Cos de Banders d'Andorra ha denunciat dos homes que estaven caçant a mitjanit en una zona de seguretat d'Encamp. Els fets s'han produït el marc d'un operatiu antifurtivisme que constava de sis efectius dels banders. Els caçadors han comès una sanció molt greu i per això s'enfronten a haver de pagar 3.000 euros i a la retirada del permís de caça durant tres anys.

Els caçadors no van abatre cap animal, però sí que van disparar dos trets amb un rifle des d'un vehicle. Tot apunta, que els autors dels fets haurien fet servir els fars de llum del seu automòbil per il·luminar els trets. Fonts consultades afirmen que els enxampats no estaven respectant les distàncies de seguretat i que tirar trets sobre un vehicle està totalment prohibit.

D'aquesta manera, als dos caçadors se'ls hi ha obert un expedient sancionador i s'enfronten a la multa màxima permesa i a una sanció molt greu, així com a la retirada de la seva llicència per haver infringit dos articles de la llei de caça del Principat.

Etiquetes

Comentaris

Trending