Campanya a les xarxes socials per aconseguir que Besolí i Rosell puguin passar el Nadal a casa

La iniciativa a la plataforma change.org ja du més de mig miler de firmes recollides amb la intenció de fer-les arribar a l’Audiència nacional espanyola 

Comentaris

-
-
Una campanya iniciada recentment a la plataforma virtual change.org promou que l’Audiència nacional espanyola, a qui va adreçada la petició, permeti passar el Nadal a casa al gestor lauredià    Joan Besolí i a l’expresident del Barça Sandro Rosell. La iniciativa porta més de mig miler de firmes recollides en encara no un parell de dies i ressalta el fet que tots dos empresonats actualment a Sant Esteve Sesrovires ja fa més de 18 mesos que estan en presó preventiva.

En el text que acompanya la petició de les firmes, els promotors de la iniciativa (l’empresari Alex Serra Ochoa) recorden que tants mesos d’empresonament provisional no té cap mena de precedent davant la suposada comissió d’un delicte econòmic. Tant Besolí com Rosell estan imputats i engarjolats per un presumpte delicte de blanqueig de diners procedents del cobrament de comissions il·lícites. Però recorden també els impulsors de la campanya a change.org que, a banda de no haver-se demostrat res perquè no hi ha hagut judici, la Confederació Brasilera de Futbol, que seria la suposada perjudicada de tot plegat, no només no s’ha considerat mai perjudicada sinó que ha certificat que la intermediació de Rosell els va beneficiar.

Bona part de la justificació del perquè és necessari que l’Audiència nacional espanyola alliberi d’una vegada Rosell i Besolí es deu al fet que, recorden els impulsors de la iniciativa, no hi ha risc de fugida. En aquesta ocasió i per aquesta qüestió se centren sobretot en l’exdirigent futbolístic, de qui recorden que té tot el seu centre d’interessos familiar i empresarial a l’Estat espanyol. A més, es fa esment també al fet que el pare de Rosell, en un gran esforç personal, hauria ofert un milió d’euros com a fiança i mostra de voluntat que el seu fill no té cap mena d’intenció d’eludir la Justícia. Finalment, s’esmenta que només en llibertat tant el gestor lauredià com el seu amic barceloní podran preparar en condicions la seva defensa en vista al judici que s’ha de celebrar el proper mes de febrer.

Comentaris (3)

Trending