Desmantellen una xarxa de contraban en què estava integrat un menor de 15 anys

Quatre homes no residents i un adolescent de 15 anys són detinguts per un presumpte delicte de contraban per valor de 10.126 euros

Comentaris

Accés al despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell d'Escaldes.
Accés al despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell d'Escaldes. ALTAVEU

El Cos de Duana Andorrana i els agents de la policia van operar conjuntament per detenir quatre homes no residents i un menor de 15 anys a la vila del Pas de la Casa. Els fets es van produir dimecres passat, a les set de la tarda, els pressumptes autors portaven 2.910 paquets de tabac als seus turismes per un valor de 10.126 euros. 

L'operativa policial va procedir a desmantellar la xarxa de contraband amb el control dels quatre homes no residents al Principat de 19, 20, 23 i 28 anys, i d'un adolescent menor de 15 anys per un presumpte un delicte de contraban i associació il·lícita. Aquesta detenció forma part del "Balanç de detencions efectuades durant la setmana del 12 al 18 de novembre", publicat pel Cos de Policia. 

Tots els autors anaven indocumentats i tenien en possessió mercaderia sensible, és a dir, tabac per un valor de 10.126 euros. Els agents policials van sostreure 2.910 paquets de tabac, i els dos turismes amb matrícula francesa amb els que els presumptes autors viatjaven, un Peugeot 206 i un Fiat Punto. 

Per altra banda, el cos de policia va detenir dissabte una dona no resident de 20 anys a Andorra la Vella com a presumpta autora d'un delicte contra el patrimoni per un furt de 30 cartons de tabac en diversos establiments del Principat. A aquesta dona també se l'ha pogut vincular amb una altra denúncia de finals del mes d'octubre, en què havia robat 12 cartons més. Per la qual cosa, el valor global de tots els cartons sostrets ascendeix a 1.170 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending