El més inèdit de l’estació d’Arcalís condensat en un curtmetratge de deu minuts

‘Extraordinary’, que és així com es diu la producció, és en una primera mostra d’un projecte que tindrà continuïtat i del qual se n’haurien de poder veure més edicions

Comentaris

-
-
Ordino Arcalís ha presentat aquest divendres al festival ‘Skimetraje’ de Pamplona un curt amb imatges de l’estació, i que pretén donar a conèixer els valors de la marca, posant especial èmfasi en la qualitat i quantitat de la neu. El film, que té una durada de 10 minuts, condensa, segons l’estació, la seva pròpia essència i “la transmet de manera molt fina i subtil. Tot un plaer per als sentits que tant els bons amants de la neu com els incondicionals d’Arcalís podran apreciar i valorar”. 

Entre les localitzacions es poden apreciar les muntanyes i canals mítiques que s’han convertit en referents internacionals gràcies a la projecció i l’impuls que han donat les competicions de ‘Freeride World Tour’. També es poden veure imatges de ‘freeride’ als boscos d’Arcalís, combinades amb imatges d’acció de ‘freestyle’. Cal destacar també la figura dels pisters artificiers i dels gossos de rescat, que tenen un paper cabdal en el funcionament de l’estació. ‘Extraordinary’, que és així com es diu la producció, ha de permetre ser tota una descoberta per aquells que no coneguin el domini.

 

Les imatges van ser enregistrades la temporada passada a l’estació, amb el fotògraf i filmmaker propi de l’estació, Pablo Varela, com a abanderat del projecte. La idea i el guió ha anat a càrrec de l’equip de màrqueting d’Ordino Arcalís. ‘Extraordinary’ és en una primera mostra d’un projecte que tindrà continuïtat i del qual se n’haurien de poder veure més edicions. El film no ha participat en el concurs del certamen navarrès ‘Skimetraje’, però sí que s’ha pogut visualitzar a la secció no competitiva a les pantalles del festival com a introducció d’altres pel·lícules que es presenten als premis.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending