Parròquies

Incredulitat entre veïns de l’avinguda Santa Coloma per unes obres sorolloses a mitjanit

Una petita màquina piconadora va començar a fer feina mitja hora abans de les 12 de la nit aixecant la indignació dels residents a la zona propera al creuament de la Baixada del Molí

Altaveu

Veïns de l’avinguda de Santa Coloma residents a prop de la cruïlla de la Baixada del Molí han posat aquesta nit passada el crit al cel després de comprovar com una petita màquina piconadora apareixia a la zona amb uns operaris poc abans de la mitjanit i començava a fer feina amb un volum de contaminació acústica força elevat.

Els veïns que han mostrat la seva indignació i incredulitat han assegurat entendre que quan s’han de fer obres, no hi ha més remei que fer-les. I entenen que en certs llocs, com en aquest cas, s’ha d’aprofitar moments de baixa intensitat circulatòria. Però, es pregunten, “cal iniciar uns treballs a 2/4 de 12 de la nit quan dues hores abans el trànsit en aquesta zona ja és molt testimonial”. 

I també insisteixen si cal fer-ho amb una maquinària que portarà hores i hores de feina quan hi ha altres equips que permetrien, suposadament, avançar més ràpidament. I han lamentat que les administracions, ja sigui el comú o el Govern, no siguin més sensibles en relació al descans dels veïns.

 

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Anna
Ens queixem amb raó, ja està bé. I el tema neteja i estat de les rajoles, totes trencades... Déu n'hi do. L'equip de neteja amb aigua a pressió podria passar més sovint, i no un cop cada no se sap quan!!! Que els nostres impostos serveixin per algo.
En resposta a Anna
Un afectat diari
4.

Us queixeu de sorolls de un dia.....cada dia a les 5 del matí passen a netejar els carrers amb un aspirador TOTS hagi plogut nevat o caigut granotes del cel.....i el més estúpid de tot, es que tornen a passar durant el dia......cada dia, si, s'ha de netejar, estic d'acord, però, 2 i 3 vegades al dia pel mateix lloc??? Qui viu al meu barri????

  • 0
  • 0
montse
3.
Després de més de tres setmanes de filtracions d'aigua (que hores d'ara han comportat moltes hores de neteja, humitats greus a les parets i derivarà en la neteja i posterior pintura de parets), de tenir l'accés a l'aparcament privat limitat per obres del propi comú, agrair la tasca del tècnics comunals, tant en la recerca de la problemàtica com en la seva resolució. La zona és molt transitada i sí, volem descansar, però també poder entrar a casa i no haver-ho de fer amb sabates de piscina. Gràcies comú.
  • 0
  • 0
makina
2.

lo raro de todo es que han colgado papeles en todas las puertas de entrada diciendo que iban a cortar el suministro de agua a partir de las 23h hasta las 6 AM y resulta que nada, siempre hubo agua.
almenos avisan no como los cabrones de FEDA que entran en los edificios para cambiar contadores y cortan la luz como si nada, los electrodomesticos en general no sufren pero un ordenador con discos solidos te puede hundir la vida porque todos tus datos se van a tomar por culo cuando haya apagones.

  • 1
  • 0
Anna
1.

Ens queixem amb raó, ja està bé. I el tema neteja i estat de les rajoles, totes trencades... Déu n'hi do. L'equip de neteja amb aigua a pressió podria passar més sovint, i no un cop cada no se sap quan!!! Que els nostres impostos serveixin per algo.

  • 2
  • 0

Comenta aquest article