Incredulitat entre veïns de l’avinguda Santa Coloma per unes obres sorolloses a mitjanit

Una petita màquina piconadora va començar a fer feina mitja hora abans de les 12 de la nit aixecant la indignació dels residents a la zona propera al creuament de la Baixada del Molí

Comentaris

-
-
Veïns de l’avinguda de Santa Coloma residents a prop de la cruïlla de la Baixada del Molí han posat aquesta nit passada el crit al cel després de comprovar com una petita màquina piconadora apareixia a la zona amb uns operaris poc abans de la mitjanit i començava a fer feina amb un volum de contaminació acústica força elevat.

Els veïns que han mostrat la seva indignació i incredulitat han assegurat entendre que quan s’han de fer obres, no hi ha més remei que fer-les. I entenen que en certs llocs, com en aquest cas, s’ha d’aprofitar moments de baixa intensitat circulatòria. Però, es pregunten, “cal iniciar uns treballs a 2/4 de 12 de la nit quan dues hores abans el trànsit en aquesta zona ja és molt testimonial”. 

I també insisteixen si cal fer-ho amb una maquinària que portarà hores i hores de feina quan hi ha altres equips que permetrien, suposadament, avançar més ràpidament. I han lamentat que les administracions, ja sigui el comú o el Govern, no siguin més sensibles en relació al descans dels veïns.

 

Comentaris (4)

Trending