El ‘mini tobotronc’ de Canillo no genera gelosia a Naturlandia, que adoptarà els sistemes de seguretat si funcionen

El cònsol de Sant Julià i màxim responsable de la societat que explota l’ecoparc lauredià assegura que el nou giny de Grandvalira complementa perfectament el de la Rabassa

Comentaris

Una imatge del Tobotronc, l\'atracció estrella de Naturlandia.
Una imatge del Tobotronc, l\'atracció estrella de Naturlandia.
Lluny d’enutjar-se per la construcció d’un ‘mini tobotronc’ a Canillo, Naturlandia troba “complementari” el nou giny de Grandvalira i el lauredià. De fet, tot i ser atraccions similars són molt diferents. Per la llargada, pel públic al qual està orientat… “Lluny de sentir gelosia o veure-ho com una agressió cap a Naturlandia, entenem que es tira endavant un espai de lleure a Canillo, tots som Andorra i convé que totes les parròquies vagin bé”, ha manifestat el cònsol de Sant Julià i màxim responsable de Camprabassa, Josep Miquel Vila.

El màxim mandatari comunal ha volgut deixar clar, després de la reunió de cònsols celebrada aquest matí a la Massana, que el giny de l'ecoparc lauredià és diferent del que es projecta a Ensisa i espera que el de la seva parròquia continui funcionant. “És més llarg i són complementaris, tot allò que serveix pel país i perquè els turistes gaudeixin s'ha d'aplaudir”. En relació a si des de Grandvalira s'havia fet alguna pregunta o petició prèvia al respecte, Vila, en declaracions recollides per l’agència ANA, ha dit que personalment no li havien demanat res i en referència a les mesures de seguretat que s'implementaran al nou giny de Canillo, que hauria d’entrar en servei poc abans de Nadal, ha apuntat que si “són una bona solució també les aplicarem”.

Etiquetes

Comentaris

Trending