El SAAS demana que no es deixin medicaments caducats a la porta dels CAP quan estan tancats

Els casos s'han detectat a parròquies altes del Principat i l'empresa no vol que es repeteixin, principalment, per raons de seguretat

Comentaris

Bosses de medicaments caducats davant del CAP i sobre dels contenidors de recollida
Bosses de medicaments caducats davant del CAP i sobre dels contenidors de recollida

El Servei Andorrà i d'Atenció Sanitària (SAAS) expressa la seva inquietud perquè els ciutadans no deixin medicaments caducats a la porta dels Centres d'Atenció Primària (CAP) quan aquests estan tancats. L'empresa vol conscienciar que s'ha d'evitar aquesta situació sobretot per motius de seguretat, però també d'higiene.

En almenys tres ocasions, els Centres d'Atenció Primària de parròquies altes d'Andorra – que als migdies estan tancats - han trobat a les portes del centre bosses plenes de medicaments caducats. Aquest, és un fet que s'ha d'evitar i així ho exposa el SAAS a través del seu Twitter. Alhora, que fonts consultades del servei, aclareixen que és una qüestió de seguretat per tal que altres ciutadans no es posin en perill perquè "si els medicaments els agafa algú, no se sap el que pot passar".

D'aquesta forma, el SAAS demana a la ciutadania que si el CAP on es vol deixar la bossa de medicaments està tancat, es torni en un altre moment que estigui obert. Aquesta és la millor manera per assegurar que ningú corre perill. En aquesta línia, també manifesta que els medicaments no s'han de deixar a sobre dels contenidors, perquè sinó, no té cap sentit, sinó que s'hi han de dipositar a l'interior d'aquests. 

Per altra banda, el SAAS remarca que els contenidors de recollida de medicaments no són propietat seva, sinó que la seva empresa únicament s'encarrega de tenir punts de recollida perquè els ciutadans hi puguin llençar els medicaments que estan caducats.

Comentaris (1)

Trending