Equipaments

La passarel·la d'Andorra la Vella podria portar el nom de Rosa Ferrer

El proper estiu s'inaugurarà l'equipament que connectarà la plaça del Poble i el carrer de la Vall

Recreació de la passarel·la que connectarà la plaça del Poble i el carrer de la Vall
Recreació de la passarel·la que connectarà la plaça del Poble i el carrer de la Vall

Altaveu

Govern ha anunciat que les obres per a la construcció de la passarel·la començaran ben aviat. El treball ha estat adjudicat per 631.900 euros i es preveu que en sis mesos estigui finalitzat. L'equipament serà una nova via de comunicació per als vianants amb el barri antic de la capital des de la plaça del Poble.

La passarel·la podria portar el nom de Rosa Ferrer, l'advocada i política, que va morir víctima d'un càncer als 57 anys, el passat 11 de febrer. Un gest que recordaria a una de les polítiques més actives del país i membre fundadora del Partit Socialdemòcrata.

La cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha remarcat que "serà un punt més d'atracció de la zona. L'obra ha estat adjudicada per un import de 631.986,64 euros a l'empresa Construccions Modernes. El termini d'execució previst per al pas elevat és de 6 mesos, per tant, ben aviat es començarà a construir per tenir-lo llest per a l'estiu vinent. Tindrà una longitud de 29,5 metres i una amplada de 4 metres. A més, la infraestructura incorporarà un mirador amb vistes laterals, vidre trepitjable a terra, enllumenat públic i ornamental. ". 

Comentaris

Elena
1.

DA, sou uns falsos, després del mal que li vau fer en vida a la Rosa Ferrer ara li dediqueu una pasarel.la? De ben segur que la Rosa va ser una gran política, millor persona i excel.lent ministra, el poc temps que li vau permetre. Segur que el SAAS i el ministeri de salut funcionarien millor amb ella i no amb els ineptes que heu col.locat. Li vau fer molt mal i ara la voleu honrar? Teniu remordiments?

  • 4
  • 1

Comenta aquest article