Estacions

La policia posa tots els mitjans per intentar aclarir uns fets “molt greus”

El cos d’ordre es bolca en la investigació, que ha posat el primer filtre en l’anàlisi de treballadors que hagin sortit recentment de l’empresa de mala manera

Altaveu

La policia centra tots els seus esforços en la investigació del sabotatge a l’estació de Pal. Fonts del cos de l’ordre han assegurat que estan donant prioritat a aquest cas i que hi han destinat tots “els mitjans possibles” sense deixar de banda altres tasques ordinàries de rellevància. Malgrat que no han transcendit detalls del treball que estan fent, sí que se sap que un dels primers filtres que s’ha dut a terme és l’anàlisi de treballadors de l’estació que hagi sortit els darrers temps malparats o haguessin acabat malament amb l’empresa o alguns dels seus responsables.

Les fonts del cos consultades han qualificat de “molt greus” els fets i per això hi estan destinant tots els recursos que tenen al seu abast. I encara que inicialment i formalment és el grup d’experts en muntanya els que han assumit la investigació, hi ha altres grups del cos que hi estan prestant una intensa col·laboració. La resolució del cas és totalment prioritària.

 

Comentaris

Seny
1.

Injustícies, desigualtats i falta de valors humans fan que, el tot acabi en bogeries difícils d'entendre, aquest país està ple de mals actes invisibles en el dia a dia que, porten a realitats no sempre agrables que fan perdre el seny al més assenyat i, que al sistema imperant poc o gens els importa .. !!! Mals temps vivim..!

  • 0
  • 5

Comenta aquest article