El cònsol de la Massana fa una crida a la col·laboració ciutadana per resoldre “una agressió molt greu”

David Baró convida qualsevol persona que pugui aportar dades sobre possibles moviment sospitosos que contacti amb la policia

Comentaris

-
-
El cònsol major de la Massana i president d’EMAP, David Baró, ha assegurat arran de l’incident que ha afectat el cablejat de tres ginys de l’estació de Pal que “estem davant d’una agressió molt greu, que hauria pogut provocar conseqüències serioses per als equips de manteniment”. I ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per intentar descobrir els autors de l’atac. 

Baró –que es troba al Congres dels Poders Locals del Consell d’Europa en representació dels set comuns- ha mostrat la seva perplexitat per aquest tipus d’atac inusitat en una estació d’esquí. “Tallar parcialment i de forma intencionada el cable portador de dos telecadires i un telesquí  és una acció totalment irresponsable, no només pels danys materials a l’estació sinó pel greu accident que hauria pogut comportar”.

El cònsol ha volgut agrair la feina de l’equip de manteniment de l’estació, que “gràcies als protocols de revisió establerts, ha detectat el sabotatge i ja està treballant per reparar els danys causats per tal de tenir-ho tot a punt a l’inici de la temporada”.

El mandatari comunal ha remarcat que “l’estació de Pal Arinsal és pública i, per tant, del poble massanenc. Atacar l’estació és com atacar els interessos de tota la parròquia i del país. Des d’aquí el meu rebuig i condemna total, en nom del comú i del Consell d’Administracio d’EMAP i en nom propi”. Baró assegura que confia plenament en les tasques d’investigació que està portant a terme el cos de policia. El polític massanenc ha demanat que si algú ha vist algun moviment sospitós que n’informi directament a la policia.

Etiquetes

-

Relacionat

Intensa investigació per intentar enxampar els autors del ‘sabotatge de Pal’

Comentaris (1)

Trending