El comú de Sant Julià atribueix a actes vandàlics els desperfectes al parc infantil del Prat Gran

La corporació no fa en cap moment referència ni a la caiguda patida per un menor ni a les queixes denunciades per una deixadesa generalitzada a la parròquia

Comentaris

El castell central del parc, precintat.
El castell central del parc, precintat.
El comú de Sant Julià s’ha escudat en uns suposats actes vandàlics que haurien afectat altres indrets de la parròquia per justificar els desperfectes que pateixen diferents estructures del parc infantil del Prat Gran. I, especialment, el castell central. La corporació assegura que “mentre no s’identifiquin els danys, que afecten principalment la passarel·la del castell central, el parc infantil romandrà clausurat”.

Diversos pares van lamentar dissabte a través de les xarxes socials l’estat de conservació del parc. El mateix dia, el castell central es va precintar i l’endemà es va tancar la totalitat del parc als usuaris. Ara el comú, a través d’un comunicat, afirma que manté oberta “una investigació per aclarir aquests fets i altres problemes de vandalisme que han tingut lloc el passat cap de setmana en diferents aparcaments de la parròquia”. La nota afirma que s¡estan visionant les gravacions de les càmeres de seguretat per poder determinar l’origen de les malifetes, encara que “tot apunta que els punts de soldadura fets malbé són conseqüència d’actes vandàlics”.

El mobiliari del parc infantil del Prat Gran es va renovar a finals d’agost del 2014 i està previst que properament s’hi tornin a fer actuacions, segons la corporació, que en el seu comunicat en cap cas fa referència a la caiguda que va patir un menor producte dels desperfectes que presentava l’atracció i tampoc fa cap mena de pronunciament sobre les denúncies veïnals d’una deixadesa força generalitzada a la parròquia.

Etiquetes

-

Relacionat

Recollida de signatures per denunciar l’estat de deixadesa de diversos espais de Sant Julià
-

Relacionat

Veïns de Sant Julià denuncien l’estat de degradació dels aparells del parc infantil del Prat Gran

Comentaris (1)

Trending