Societat

Repulsa unànime i contundent per l’agressió masclista soferta a la Fira per una periodista

L’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra o Arran Alt Urgell són alguns dels col·lectius que han reprovat el petó repulsiu que un home va fer a la comunicadora a punt d’entrar en directe

Altaveu

Diversos col·lectius i centenars de persones a través de les xarxes socials han condemnat de forma unànime i contundent l’agressió masclista soferta per una periodista de l’agència ANA i també d’Andorra Televisió (ATV) mentre cobria la Fira d’Andorra la Vella i quan estava a punt d’entrar en directe a l’informatiu de la televisió pública. les xarxes socials bullen contra l’actitud repulsiva d’un home que suposadament es va voler fer el graciós d’una manera més que barroera.

Va ser la mateixa periodista, experta justament en temes de gènere, qui va voler fer pública l’acció per denunciar una situació del tot intolerable. El fet va succeir ahir, diumenge, al migdia, pocs segons abans que la professional de la comunicació entrés en directe a ATV per informar del desenvolupament del certamen firal de la capital. Sense solta ni volta, i amb un posat i comportament més que deplorable, un home se li acosta i li fa un petó a la galta. I encara quan la periodista li recrimina la seva acció, l’home encara se li acosta amb un somriure, fins que és apartat per una altra dona.

Més tard, i en la mateixa piulada amb què la comunicadora va denunciar l’agressió de què havia estat víctima, identificava l’agressor com a Gerardo Alton-Ortega, un resident al Principat prou conegut en certs àmbits del país. Si des de poc després de fer-se pública l’acció ja van començar a haver-hi reaccions de suport a la periodista, sobretot aquest dilluns s’han multiplicat tant el suport a Tatiana Navarro com la repulsa a l’agressor. Des de l’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra (APCA) fins a Arran Alt Urgell, cadascú amb el seu estil i a la seva manera, s’han solidaritzat amb la comunicadora i han condemnat l’agressió.

 

Des d'aquí la solidarització amb la companya periodista i la condemna ferma i decidida vers l'agressió i l'agressor, i tots aquells comportaments o actituds equiparables.

 

Comentaris

Diana
5.

Soc una dona, i estoy cansada de tantes tonteries...
Era de tot se fa un món, i per causa d'això cada vegada se ens creu menos.
Tan criden al llop que el dia que arribi ningú ens ajudarà.
Hem passat de víctimes a feminonacis.
S' ha de separa una agressió de una broma de mal gust punt...
Que no està bé lo que a fet pues no.. però tampoc fa falta fer de ello un món.

  • 14
  • 5
un gra massa
4.

Em sembla deplorable que en dieu agressió a un gest de voler fer una gràcia, de una situació còmica en trèieu una noticia de agressió masclista, la veritat que no teniu vergonya de un titular com aquest.
VERGONYOS!!!!!
Aprofiteu el periodisme per fer mal.

  • 10
  • 6
Ángel
3.

A cualquier gesto le llamáis agresión. Yo lo he visto, y al principio nos chica puso cara alegre y después cambio la cara. Y dijo" estoy trabajando". Dejad de poner titulares sensacionalistas

  • 15
  • 8
S’aprofita del directe.
2.

La periodista ja tingut el seu moment de glòria i el seu odi cap als homes. Hauria volgut veure la seva reacció si el petó li hagués fet Bratt Pitt. En comptes de tanta XXSS, posa directament una denuncia.

  • 13
  • 7
Jordi
1.

De fet la dona que el separa es la seva propia dona, la cantant mexicana Alondra.

  • 10
  • 2

Comenta aquest article