Infraestructures

Denuncien la perillositat d’un tram de la voravia que porta al Punt de Trobada

Una empleada del centre comercial ha hagut de sotmetre’s a una intervenció quirúrgica aquesta setmana arran d’una caiguda degut a què el material que s’ha col·locat és altament lliscant

Altaveu

Les desgràcies no arriben mai soles, fa la dita. I els treballadors del Punt de Trobada ho saben prou bé, que al neguit pel seu futur laboral -almenys en part i més alguns empleats que altres- de tant en tant hi han d’afegir nous elements. El darrer, la perillositat, pel seu elevat lliscament, del material -una planxa metàl·lica- que el Govern ha fet servir per ampliar un tram de voravia entre el River i el darrer dels centres comercials lauredians que es troba en direcció a Espanya. 

Els mateixos operaris que participen dels treballs d’ampliació de la voravia han admès que el material emprat no és gens adequat a les característiques climatològiques del Principat. Menys encara amb els temps que vénen. Però que és el que es va escollir i el que s’ha instal·lat. En ser metàl·lic, i tot i portar una mena de gravats que haurien de rebaixar la possibilitat de relliscar, quan el sòl està humit o pateix d’altres inclemències meteorològiques, és molt poc adherent, fins al punt que dilluns passat ja es va viure el primer accident greu.

En efecte, una treballadora d’edat avançada -una bona part de la plantilla se situa entre els 40 i els 50 anys- que es dirigia cap al centre comercial va patir una molt mala caiguda en perdre l’equilibri degut a una relliscada que la va obligar a passar pel quiròfan. A més, en el moment de caure, no va poder comptar amb el suport de ningú. I va haver d’enginyar-se-les com va poder amb un taxi perquè la portessin a un centre mèdic.

Fonts de l’empresa han recordat que malgrat que cinc cops al dia, teòricament, la línia d’autobús L1 allarga el seu trajecte junts fins a les immediacions del Punt de Trobada, el viatge més usual de l’esmentada línia sol acabar a l’altura del River i des d’allí cal continuar el camí a peu. Just entre els dos centres comercials és on es troba aquest tram que s’ha ampliat de forma ‘artificial’ amb un mur i l’esmentada plataforma que fa de voravia. La mateixa zona havia de ser un dels accessos al riu en el projecte del ràfting que impulsava el comú de Sant Julià.

Els treballadors del Punt de Trobada no descarten dur a terme alguna acció de denúncia del cas, encara que, afirmen, l’experiència els ha demostrat que el més efectiu és fer-ho públic, perquè “quan hem dut a terme una acció o una demanda oficial, com el cas de l’autobús o de la rotonda, o (l’administració) acaba fent un nyap o fan cas omís”. Alhora han recordat que quan més moviment de personal hi ha és o a primera hora del matí o tard a la nit, que és just quan més perill de glaçades o d’humitat hi ha -més encara al costat d’un riu- i més risc de relliscar hi haurà a la plataforma en qüestió.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
makina
3.
dit i fet.
como dije en el anterior comentario o bien el ascensor se va a quedar estropeado cada 2x3 o alguien se pegará una ostia cuando las escaleras estean llenan de hielo.

uno de los dos ascensores del puente del comunal inaugurado hace unos dias no funciona.
osea que una persona sube de una parte y luego llega arriba para bajar por el otro ascensor y se queda con cara de tonto y tiene que bajar por las escaleras y otros se quedan esperando por el ascensor que nunca llega. jaja

un montón de obras inutiles sin sentido como la que han echo al lado de la planta de reciclaje de coches y luego contratan politicuchos de españa cobrando más que un futbolista de primera. ALUCINANTE!!!
  • 1
  • 0
Mari Carmen Rodriguez
2.

El que es realment inversemblant, es que,es a més a més un tram molt concorregut per moltissima gent per pasejar i fer exercici, a part dels treballadors del Punt de Tobada, que evidentment, utilitzem per poder desplaçar-nos per poder anar a la parada de Bus més propera.
Aviam quina explicació donen del perquè s’ha decidit possar aquest tram amb aquest tipus de material en un pais on la climatilogia es tant i tant dura en l’epoca d’hivern

  • 7
  • 0
Tere berenguer
1.

Es una vergüenza personas dirigentes de un País y salarios que pagamos todos que tengan tan poca profesionalidad para hacer lo que están haciendo a los trabajadores del Punt de Trobada Sr Marti un poco de vergüenza

  • 11
  • 1

Comenta aquest article