Societat

‘Caçat’ un vehicle circulant per la vorera i en direcció contrària en plena avinguda Meritxell

El cotxe, de plaques de matrícula estrangeres, hauria corregut algun centenar de metres fins, suposadament, arribar a l’altura de l’hotel davant el qual pretenia estacionar

Quatre instantànies del recorregut del vehicle.. JUAN C. G. ARPÍN / TWITTER
Quatre instantànies del recorregut del vehicle. | JUAN C. G. ARPÍN / TWITTER

Altaveu

L’amplada que té la nova vorera de la reformada avinguda Meritxell, en lloc de servir perquè els vianants hi puguin passejar més còmodament, està sent usada més habitualment i de manera increïble per molts conductors. Que hi hagi vehicles estacionats -en les zones on, encara que no ho sembli, el comú ho ha habilitat; però, també, en espais que no han estat pensats per aparcar-hi- ja comença a ser massa habitual. La darrera bestiesa, però, ‘caçada’ per alguns internautes és trobar-hi directament un automòbil circulant-hi. I no només això: fent-ho en direcció contrària.

Més o menys, el vehicle en qüestió, amb plaques de matrícula estrangeres, hauria anat des de la zona de la Rotonda fins a l’altura de l’hotel L’Isard que, suposadament, seria el punt d’arribada previst per l’ocupant o ocupants del turisme. El cotxe va circular en sentit ascendent just per la voravia que toca al carril descendent, és a dir, en sentit Pyrénées-Rotonda. La maniobra va sorprendre a força gent i hauria estat posada en coneixement, amb posterioritat, de la policia, que hauria d’intentar localitzar el cotxe i el seu conductor i imposar-li la corresponent sanció. No sembla fàcil la missió tot i que si els ocupants del vehicle fan estada al Principat no hauria de ser del tot impossible.

Els denunciants de la situació via Twitter han explicat a les xarxes socials que l’espai reservat per l’esmentat hotel, que suposadament era l’objectiu del vehicle infractor, estava a més a més ocupada, amb la qual cosa la maniobra encara estaria mancada de més sentit. Les queixes pel fet de trobar-se vehicles estacionats a la vorera són força constants.