Colpeja un home al cap amb una ampolla de vidre a l’exterior d’un local d’oci nocturn

La policia va detenir a primera hora del matí de diumenge un turista de 39 anys per un delicte contra la integritat física després d’una batussa amb un altre client de l’establiment

Comentaris

Un cotxe policial surt de la Batllia després de portar el sopar a les detingudes.
Un cotxe policial surt de la Batllia després de portar el sopar a les detingudes.
La policia va haver de detenir a primeres hores del matí d’aquest diumenge un home que n’havia colpejat un altre al cap amb una ampolla de vidre. Els fets van tenir lloc als afores d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella. La detenció és una de les dotze que va haver de realitzar el cos d’ordre durant la setmana passada.

L’arrest en qüestió es va dur a terme a 1/4 de 6 del matí. La policia va haver de personar-se a l’exterior d’un establiment d’oci nocturn de la capital on un home de 39 anys, turista, havia causat una ferida sagnant a un altre client del mateix local després d’una batussa tot colpejant-lo amb l’esmentada ampolla. Els agents de la patrulla van detenir l’home i el van acusar d’un delicte contra la integritat física.

També aquest diumenge, però ja gairebé a 2/4 de 7 de la tarda, en aquest cas a Escaldes, la policia va haver d’arrestar un altre home, tampoc resident al país i en aquest cas de 30 anys, que es va encarar als agents després que li demanessin comptes per l’aldarull que estava protagonitzant enmig de la via pública. Durant la intervenció, l’home va tenir unes reaccions desproporcionades vers els uniformats i aquests el van acabar detenint per un presumpte autor d’un delicte d’injúries, amenaces, resistència i desobediència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions.

La resta d’arrestos practicats per la policia la setmana passada es van deure a alcoholèmies positives al volant -fins a set casos- i dos casos més relacionats amb la possessió de droga, en petites quantitats de cocaïna i marihuana o haixix, de persones que accedien al Principat. La dotzena detenció va tenir a veure amb l’incompliment d’una suspensió del permís de conduir.

Etiquetes

Comentaris

Trending