Govern es compromet a buscar una solució per a la problemàtica del transport dels escolars

Pares que han fet públic el malestar pel deficient servei es reuneixen amb el Raonador del Ciutadà i amb responsables del ministeri d'Economia per exposar-los la situació

Comentaris

-
-
El ministeri d’Economia s’ha compromès amb els pares que es queixen del mal funcionament del transport que teòricament ha de facilitar l’arribada dels escolars als centres educatius a estudiar amb el departament d’Educació i la Cooperativa Interurbana alguns reforços de línies o alguns canvis d’horaris per resoldre la problemàtica actual. Les mancances que presenti de forma més general el Bus Lliure l’espera resoldre el Govern amb el nou plec de bases per a l’adjudicació de les línies de transport públic que fa mesos i mesos que haurien d’haver vist la llum.

Alguns dels pares promotors de les queixes pel, al seu entendre, deficient servei de transport -Bus Lliure més que escolar pròpiament dit en la majoria de casos- que ha de portar els seus fills a l’escola s’han reunit aquest divendres amb el Raonador del Ciutadà i, també, amb el ministre d’Economia, Gilbert Saboya, i la directora de Transports, Irene González. Segons ha exposat una de les pares assistents a les trobades, tant l’un com els altres han pres bona nota de les incidències i en alguns casos s’han sorprès del funcionament o les deficiències detectades pels pares, “no només en relació amb la parada del Roc de Caldes si no de totes” les que s’han anat recopilant aquests darrers dies.

Saboya i González miraran que Educació i la Cooperativa reforcin algunes línies o modifiquin alguns horaris; el cas general del Bus Lliure s’hauria de resoldre amb les futures línies

Marc Vila s’hauria compromès a fer arribar al Govern el malestar que denuncien alguns pares pel deficient servei de transport escolar. Però els mateixos pares ja tenien programada també una entrevista amb la directora de Transports a la qual s’hi ha afegit el titular del ministeri. Els responsables ministerials han exposat als pares promotors de les queixes el funcionament del Bus Lliure i els han explicat que les incidències que presenta esperen resoldre-les amb la posada a concurs i posterior adjudicació de les noves línies de transport que fa mesos i mesos que s’estan dissenyant.

Quant a la problemàtica dels autobusos que porten els nens a l’escola, els responsables del ministeri d’Economia miraran d’unir esforços amb Educació i la Cooperativa Interurbana “per intentar pal·liar les deficiències que hi ha en aquest moment, potser afegint autobusos a les línies o fins i tot canviant algun horari”, segons ha explicat una de les pares promotores de la queixa i així evitar que arribin tard com passa en algunes ocasions en l’actualitat. Els pares promotors de la iniciativa també han exposat que els problemes no només són a l’anada, sinó que també hi ha dificultats a l’hora de tornar a casa, “degut al fet que en algunes ocasions han d’agafar fins a tres autobusos diferents”.

Etiquetes

Comentaris

Trending