L’Associació de consumidors de Catalunya demana comptes a la del Principat

El president de l’entitat catalana es reuneix amb els responsables del servei governamental interessant-se per les queixes que interposen els turistes

Comentaris

Nueno, Pujol i Carnicé en un moment de la trobada a l'edifici administratiu.
Nueno, Pujol i Carnicé en un moment de la trobada a l'edifici administratiu.
El president de la divisió catalana de la Federació d’associacions de consumidors i usuaris (FACUA) d’Espanya, José Luis Nueno, s’ha desplaçat a Andorra per reunir-se amb els seus homònims del Principat i interessar-se per les queixes que diferents consumidors catalans, molts turistes, acaben formulant al llarg del temps. Nueno volia conèixer més de prop el funcionament de la unitat que en el cas andorrà depèn directament del Govern, de l’administració.

La reunió, que ha estat publicitada ara per FACUA, es va dur a terme el 4 d’octubre. Nueno es va reunir amb el cap de l’àrea, Josep Pujol, i amb el tècnic de la unitat de consum governamental, Gerard Carnicé. Segons l’entitat espanyola, durant la trobada “es van analitzar les diverses consultes i reclamacions realitzades pels usuaris i consumidors (catalans) al Principat d’Andorra, basades principalment en el sector turístic”. L’entitat recorda que una part molt important dels turistes que rep Andorra són espanyols, i que dins d’aquests, molts provenen de Catalunya, amb la qual cosa la possibilitat que sorgeixin queixes des d’aquest entorn és més elevada que la de cap altre indret.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending