Detingut a Tolosa un home amb 120 quilos de tabac i 322 litres d’alcohol procedents d’Andorra

L’arrest es va produir dilluns de matinada en un peatge de l’autopista A62 i a part de la mercaderia, a l’implicat, que viatjava sol, se li van trobar nombrosos tiquets de compra del Principat

Comentaris

Una imatge de l'A62 al nord de Tolosa.
Una imatge de l'A62 al nord de Tolosa.
Agents de duanes francesos han detingut un ciutadà parisenc que portava a l’automòbil amb què viatjava per l’autopista A62, a Tolosa, 222 cartrons de tabac, 44 paquets de cigars i 322 litres d’alcohol. La immensa majoria dels productes comissats havien de procedir d’Andorra, atès que a l’home se li van trobar nombrosos tiquets de compra d’establiments comercials del Principat.

La detenció es va practicar dilluns i segons que publica ‘La Depeche’ va tenir lloc, de matinada, al peatge Tolosa-nord de l’A62, on esperaven el vehicle agents de la direcció regional de duanes de Tolosa. Els nombrosos paquets que portava l’home al vehicle van fer sospitar els uniformats. En total, entre els cartrons de tabac i els cigars portava pràcticament 120 quilos, més els 322 litres d’alcohol. El servei estatal (francès) judicial de duanes s’ha fet càrrec de la investigació.

Etiquetes

Comentaris

Trending