El nen que es va fer famós en l’etapa reina de La Vuelta al coll de la Gallina

Les imatges d’un ciclista regalant un bidó d’aigua a un infant que l’animava en la pujada laurediana s’han fet virals a les xarxes socials

Comentaris

El nen Adriel amb el bidó que li va regalar el ciclista del Lotto.
El nen Adriel amb el bidó que li va regalar el ciclista del Lotto.
Les imatges del ciclista neozelandès de l’equip LottoNL-Jumbo George Bennett entregant la seva cantimplora a un nen que l’animava ja en els viratges de camí cap al coll de la Gallina, en l’etapa reina de La Vuelta dissabte al Principat s’han fet virals a les xarxes socials. El ‘beneficiat’ del detall és un menor anomenat Adriel, membre d’una escola de ciclisme valenciana anomenada Stefano Garzelli.

Integrants de l’esmentada escola van viatjar fins a Andorra per seguir les dues etapes que hi feien cap. I per estar tant a prop dels ciclistes com fos possible. Ja divendres, algun altre dels components de l’esmentada escola valenciana havia rebut algun detall d’altres corredors. Però el gest de Bennett i el seu bidó s’ha fet viral. Amb els seus pares, l’infant pretenia veure passar el seu ídol, Peter Sagan. Això no treia que animés altres ciclistes.

Aquest va ser el cas de Bennett. Situat en un lateral, Adriel encoratjava el corredor neozelandès. Aquest va agafar el seu bidó d’aigua i li va fer un gest indicant-li que el seguís. Els pares van convidar el nen a seguir les ‘instruccions’ del ciclista i durant uns metres, el menor va córrer al costat del ciclista tot aplaudint-lo i donant-li ànims. Poc després, Bennett lliurava la seva cantimplora a l’infant. És una més de les moltes imatges que ha deixat el pas de La Vuelta aquest 2018 al Principat. En aquest cas, però, ha tingut moltíssima repercussió molt més enllà de les fronteres andorranes.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending