Arcalís es prepara per rebre i començar a col·locar les pilones del nou telecabina de Tristaina

Comentaris

Arribada de l'estació motriu a la zona de l'Hortell.
Arribada de l'estació motriu a la zona de l'Hortell.
Les obres de construcció del telecabina Tristaina, a l’estació d’Arcalís, i que ha d’enllaçar la zona de l’Hortell amb la Coma, avancen al ritme previst. Les petites incidències que han sorgit en la realització dels treballs ni ni han estat destacades ni han alterat en res el programa. Un dels moments més importants en la confecció del nou giny serà a partir de la setmana que ve, quan arribin les pilones.

Per ara s’estan fent els treballs preparatoris per tan aviat com arribi el material a l’Hortell es pugui començar a col·locar. Les darreres hores ja ha arribat l’estació motriu. Sense cap mena de dubte, l’aterratge de Saetde a Secnoa, almenys aquest estiu, s’haurà notat, i el ritme d’inversió i d’actuacions que s’estan fent a l’entorn de l’estació ordinenca és més que notable. El telecabina de Tristaina el composaran catorze pilones.

Entre altres coses, per exemple, l’estació també està canviant, com s’avia anunciat, uns mil metres, un quilòmetre, de canonades de la pista Les Canals. Alhora, a la mateixa zona s'hi instal·laran vuit nous canons de neu mòbils capaços d'innivar una pista en 48 hores de fred. Com que es dotarà el sistema de més potència, la intenció és que si cal, es puguin fer anar els canons tots al mateix moment.

 

Comentaris (2)

Trending