Intent d’atropellament enmig d’una batussa al Pas per un accident de circulació

La policia deté dos homes no residents que es van protagonitzar una baralla arran d’un incident de trànsit que inicialment havia estat poca cosa

Comentaris

-
-
La batussa va anar pujant de to, fins al punt que un dels intervinents en la discussió va enfilar-se al cotxe i va arrencar a tot drap amb la intenció, suposada, d’intentar protagonitzar un atropellament. I això que l’origen de l’aldarull ja havia estat, justament, un accident de circulació. En aquest cas, però, fortuït. 

Va ser dissabte a la tarda al Pas de la Casa i al final la policia va haver de detenir dos homes no residents. Un i l’altre formaven part, cadascun, d’un grup diferent de persones que s’enfrontava a l’altre arran d’un sinistre de trànsit que, en principi, no revestia gaire més gravetat. Però la situació es va anar enquistant i la discussió va passar a batussa. A agressions entre els dos joves, de 26 i 19 anys.

Els fets van passar poc abans de les 7 de la tarda de l’esmentat dissabte. El cos d’ordre va ser alertat degut a l’aldarull, a l’enfrontament que hi havia degut a les diferències sorgides arran de l’accident. Però, és que a més a més, en un moment donat, l’home de 26 anys va pujar al seu vehicle i en una maniobra temerària fa l’intent d’atropellar a una acompanyant del segon detingut, amb qui s’havien repartit alguns cops. 

Degut a la maniobra perillosa, la dona contra qui es dirigia el cotxe va caure al terra i es va fer lesions al turmell de la cama dreta. Tots dos detinguts van ser acusats d’un delicte de lesions. I a qui va fer la maniobra temerària amb el vehicle, a més, se li va imputar un delicte contra la seguretat col·lectiva.

Altres detencions

Aquests arrestos van ser dues de de les detencions hagudes durant la setmana passada. La matinada de dimarts, poc abans de les 4, la policia va haver de detenir en un hotel d’Andorra la Vella un home i una dona no residents de 44 i 38 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. Una patrulla va haver d’acudir a l’establiment hoteler requerits per una agressió mútua de parella que encara es produïa quan els agents van arribar.

I a altes hores de la matinada d’aquest darrer diumenge, vers les 5, la policia va haver de detenir un home resident de 28 anys a les portes d’un local d’oci nocturn. Una patrulla va observar que hi havia aldarull a l’exterior de l’establiment. I va interessar-se per la situació, que va concloure que tot plegat havia estat originat per qui acabaria detingut, que suposadament havia agredit la seva ex-parella, a la qual, a més, no es podia apropar per ordre judicial.

Etiquetes

Comentaris

Trending