Detenen una parella acusada de robar en centres comercials

L’alerta d’un establiment on havien sostret unes ulleres va permetre enxampar un home i una dona no residents de 48 anys que havien acumulat material per valor de 7.200 euros

Comentaris

Els objectes que es van recuperar de l'interior del vehicle amb què van arribar al Principat els dos detinguts.
Els objectes que es van recuperar de l'interior del vehicle amb què van arribar al Principat els dos detinguts.
La policia va detenir divendres a darrera hora de la tarda un home i una dona no residents de 48 anys que en les hores prèvies havien estat robant mercaderies en diversos centres comercials de les parròquies centrals. L’alerta d’un dels hipermercats que els havien sostret unes ulleres va posar en marxa el cos d’ordre i va permetre enxampar uns lladres de més abast.

El centre comercial que va denunciar el robatori de les ulleres va oferir als agents un descriptiu molt acurat de la parella que hauria comès el furt. Amb la descripció rebuda es va iniciar una recerca que va permetre la policia identificar i controlar els sospitosos. Just quan se’ls va aturar, portaven a sobre una bossa folrada amb paper d’alumini per tal d’inhibir els sistema d’alarma dels establiments.

Més tard, els agents van localitzar el vehicle amb el qual els sospitosos s’havien traslladat fins al país. L’automòbil estava estacionat en un aparcament públic d’Andorra la Vella. A l’interior del cotxe, i dins d’una maleta de viatge, s’hi van trobar perfums de diverses marques, peces de roba, cartrons de tabac i diferents ulleres, entre les quals les denunciades com a sostretes pel primer dels centres comercials afectats.

La policia atribueix un valor de venda al públic de 7.200 euros al conjunt de material trobat i suposadament sostret. Els agents, al cotxe dels detinguts, també hi van trobar les eines necessàries per poder cometre delictes contra el patrimoni.

Etiquetes

Comentaris

Trending