El MoraBanc passa per sobre del Barça i guanya per primera vegada la Lliga Catalana de bàsquet ACB

Els andorrans van ser molt superiors durant tot el partit i gràcies a un nivell d'encert molt elevat en el tir exterior van dominar sempre els blaugrana (94-76)

Comentaris

David Walker intenta de desfer-se d'un grup d'adversaris blaugrana.
David Walker intenta de desfer-se d'un grup d'adversaris blaugrana.
El MoraBanc Andorra ha guanyat per primera vegada la Lliga Catalana de bàsquet en imposar-se amb molta solvència (94-76) al Barça. El conjunt que aquesta temporada entrena el basc Ibon Navarro ha dominat de principi a final el matx, al qual van poder accedir els andorrans després de guanyar, dissabte, el Divina Seguros Joventut. El MoraBanc ha fet un partit globalment molt complet.

El MoraBanc Andorra ha guanyat per primera vegada la Lliga Catalana de bàsquet en imposar-se amb molta solvència (94-76) al Barça. El conjunt que aquesta temporada entrena el basc Ibon Navarro ha dominat de principi a final el matx, al qual van poder accedir els andorrans després de guanyar, dissabte, el Divina Seguros Joventut. El MoraBanc ha fet un partit globalment molt complet. El partit es disputava al pavelló Barris Nord de Lleida.

Des dels compassos inicials, i a partir d’un triple David Walker, els andorrans van agafar el comandament del matx. El 10-0 d’entrada ja va condicionar tot l’enfrontament. Més encara l’elevat nivell d’encert exterior de Dylan Ennis, Reggie Upshaw, Michele Vitali i companyia. De fet, el MoraBanc va fomentar el seu contundent triomf des de més enllà de la línia dels 6,75 i d’unes bones transicions i moviments en atac, que li van fer resoldre de manera rocambolesca en alguns casos situacions que arribaven al límit de la possessió.

Els andorrans també van ser molt més agressius que els seus adversaris en defensa. El Barça només va tenir el croat i nou capità del conjunt Ante Tomic com a referent. I Svetislav Pesic es va mostrar decebut amb els seus homes fins al punt de llançar-los un missatge fent jugar durant molts minuts, al tram final del partit, el jove Aleix Font. 

Però l’encert en la llarga distància del MoraBanc va ser crucial. Al darrer quart, John Shurna es va afegir al festival anotador amb quatre triples gairebé seguits (per un total de 14 punts) per mantenir el Barça a ratlla tot i el seus intents per reduir unes diferències que van arribar a ser de 21 punts. L'italià Michele Vitali, amb 15 punts anotats i 15 crèdits de valoració, ha estat designat millor jugador de la final de la Lliga Catalana de l'ACB. 

Comentaris (1)

Trending