Mossega un policia quan se li estava recriminant que truqués insistentment un intèrfon de matinada

L’home, no resident de 23 anys, va queixalar un dels agents durant el forcejament per detenir-lo en fer cas omís a les indicacions que se li donaven 

Comentaris

-
-
Un jove de 23 anys va acabar mossegant un policia aquest cap de setmana després que els agents l’enxampessin una estona després que haguessin d’acudir en un domicili des del qual es va avisar que, en plena matinada, se’ls estava molestant. Qui acabaria detingut i acusat d’un delicte contra la funció pública, l’honor, la integritat física i contra la llibertat es dedicava a trucar sense parar a l’intèrfon del domicili dels inicialment ‘denunciants’.

Els agents es van haver de posar en marxa vers les 2 de la matinada de dissabte a diumenge. La policia va ser requerida des d’un domicili d’Escaldes perquè hi havia un individu que estava pertorbant la tranquil·litat dels ocupants del pis. De forma indiscriminada i permanent, el jove, de 23 anys i no resident al Principat, pitjava un cop rere l’altre, de forma insistent, l’intercomunicador.

Quan la patrulla es va acostar al lloc des del qual havien estat requerits, de seguida van veure l’home que estaria duent l’acció molestadora. El noi també va veure els agents i va agafar cames ajudeu-me marxant del lloc i fent cas omís a les indicacions que li donaven els policies. Poc després, el jove seria controlat i, segons el cos, l’home  va mostrar “una actitud hostil i provocadora envers el funcionaris policials”. El jove va proferir “injúries i amenaces, tanmateix durant el forcejament li fa una mossegada, i li causa lesions en un dit, a un dels agents intervinents”.

Etiquetes

Comentaris

Trending