Detingut un empleat d’un restaurant per agredir-ne un altre i fer-li saltar una dent enmig de l’establiment

La policia va haver d’intervenir en una baralla que mantenien dos treballadors d’un local de restauració d’Escaldes per suposades desavinences laborals

Comentaris

-
-
Un treballador d’un restaurant d’Escaldes va haver de ser detingut per la policia per un delicte contra la integritat física per una batussa que hi va haver en l’establiment mateix amb un altre empleat per suposades desavinences laborals. Aquesta és una de les més de vint detencions que el cos de l’ordre va dur a terme durant la setmana passada, la majoria de les quals relacionades amb la conducció sota els efectes de l’alcohol o, en algun cas, del cànnabis.

La baralla entre els dos empleats de l’establiment de restauració es va produir el migdia del passat dimecres. La policia va ser requerida deu minuts després de les 12 del migdia per la baralla que estaven protagonitzant dos treballadors del local allí mateix. Una vegada arribats a l’establiment, els agents van procedir a tenir un home resident de 23 anys que producte d’un cop va fer saltar una peça dental a l’altre implicat en l’enfrontament, que suposadament tenia origen en diferències per qüestions de feina.

Entre les altres detencions, n’hi va haver nou producte de controls d’alcoholèmia o drogues que van donar positiu. I dues més per introducció o possessió de petites quantitats de droga. La policia també va haver d’arrestar tres persones per incomplir ordres administratives o judicials. Així, dimarts i dissabte, agents del cos van haver de detenir dos residents, de 44 i 27 anys respectivament, per conduir quan tenien formalment el permís suspès. Dimecres també es va arrestar al Pas de la Casa un home de 36 anys que era al país malgrat tenir una ordre d’expulsió.

Contrabandistes al port del Rat

Una altra de les detencions destacades, tres de cop, es va produir dissabte al vespre. A un quart de nou per ser exactes. Agents de la policia en funcions de control van enxampar tres homes no residents, de 49, 32 i 23 anys respectivament, que traginaven sengles fardells de tabac per la zona del port del Rat, a la parròquia d’Ordino.

En ser controlats, entre els diversos farcells que duien sumaven 2250 paquets de tabacs de diferents marques valorats globalment en 7096,44 euros. Els homes van ser arrestats acusats de ser, presumptes, autors de delictes contra l’ordre socioecòmic (contraban) i contra l’ordre públic (associació il·lícita). Suposadament, els tres homes formarien part de les xarxes que comercialitzen amb tabac al sud de França. I que estan obrint noves rutes per zones fronteres entre el Principat i el país veí del nord.

Etiquetes

Comentaris

Trending