Instal·lats a l’avinguda Meritxell els primers elements de mobiliari urbà amb funcions decoratives i de protecció

Després de les queixes per l’ús inadequat de jardineres per dipositar-hi burilles, s’han col·locat al cèntric eix comercial tot de cendrers

Comentaris

-
-

Els primers elements de mobiliari urbà de servei útil i alhora decoratiu han estat instal·lats a l’avinguda Meritxell, que també presenta alguns dispositius per deixar clar que el pas del trànsit rodat hi és prohibit, res que garanteixi la seguretat en cas d’alguna acció premeditada però sí que evidencia que no es pot circular per l’indret amb vehicles a motor.

Després de la inauguració de la reforma de l’eix comercial i viari ja es va anunciar que a poc a poc s’aniria ubicant a l’avinguda mobiliari urbà que fes l’indret més càlid. De fet, bona part del que s’anirà instal·lant ja s’hi preveia Alguns dels primers elements que s’han col·locat a l’avinguda són cendrers. S’ha volgut evitar així les queixes i la mala imatge que donava el fet que jardineres d’arbustos s’haguessin convertit per norma en improvisats abocadors de burilles.

Comerciants i empleats de botigues de la zona que va de la Rotonda fins al carrer de la Unió també s’han queixat darrerament de com de senzill resultaria poder accedir al carrer amb vehicle. I reclamaven la col·locació d’elements de protecció. Entenen les fonts consultades que una primera i tímida resposta seria l’aparició d’uns petits pilons. 

Seria una solució molt limitada i molt provisional fins que no s’adopti la definitiva, que en principi hauria de ser consensuada amb el comú d’Escaldes -i no sembla que l’entesa sigui del tot fàcil- i també ubicar les mateixes proteccions a Carlemany-Vivand i amb l’acord de la policia, que n’ha de validar les funcions de seguretat.

 

Comentaris

Trending